arturo_freestyler Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Tu zdjęcia podczas pomiarów http://img5.imageshack.us/img5/2364/dsc6289.jpg co ty masz za dokladeczke z przodu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pre_pl Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2009 co ty masz za dokladeczke z przodu http://www.a4-klub.pl/smf/dokladka_zderzakasplitter_od_cupry_r_ciekawie_wyglada-t71652.0.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arturo_freestyler Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 dzieki no chyba taka zagości u mnie :> a jak ja sie montuje na wkrety/nity ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrox Opublikowano 6 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 Dokładka jest montowana na wkręty.[br]Dopisany: 06 Kwiecień 2009, 00:23_________________________________________________Kolejne mody zawitały w aucie, więcej w tym wątku: http://www.a4-klub.pl/smf/all_b7_podwojny_wydech_wzor_s4-t78747.0.html Zapomniałem dodać że w aucie zagościły nowe hamulce z przodu 321mm. Tarcze nawiercane zimmermann już w drodze . Póki co tarcze i klocki ori. Zaciski pomalowane są podkładem na wysokie temperatury i lakierem samochodowym dwuwarstwowym z palety ferrari. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo77 Opublikowano 8 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2009 Najbardziej wypasiona B7 na forumie, a przód to masakra pa.Relingi masz nadal w chromie ? I czy nie myślałes nad zrobieniem ich na czarno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrox Opublikowano 30 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 Dawno nic nie odzywałem się w temacie tak więc dorzucę co ostatnio zostało wymienione: Tarcze przednie z klockami zostały zastapione sportowymi zamiennikiami Zimmermann Sport o srednicy 321mm wraz z klockami Następnie w związku z tym że olej nawet seryjnie grzeje się dośc mocno została zamontowana sportowa chłodnica oleju RAcimex wraz z podstawa oleju z termostatem MOCAl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 30 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 Zaktualizuj temat o Golfie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 30 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 Radzę pilnować bo B7 są w modzie szczególnie te wyrezane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrox Opublikowano 19 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2009 Mój padzież dostał nowe obuwie bo miał problemy z utrzymaniem toru jazdy a winą były opony. Nowe oponki to Michelin Pilot Sport 2, świetne trzymanie boczne i bardzo dobrze kleją na drodze. :wink4: A żeby panów Policjantów zdenerwować zrobiłem im takie coś: Mała tablica rejestracyjna i nakładka na tablicę z wersji belgijskiej. :naughty: :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KENOiX Opublikowano 19 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2009 Patrox furka respect za mody Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 19 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2009 Ufff! Robi wrażenie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 20 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 m.a.s.a.k.r.u.j.e to AUDI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 24 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2009 A nie bedzie mandacikow za taka talibce? :gwizdanie: Ja bym w koncu pozbyl sie tych ledow z lamp - no i caly czas felgi mi nie leza... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrox Opublikowano 24 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2009 A nie bedzie mandacikow za taka talibce? :gwizdanie: Ja bym w koncu pozbyl sie tych ledow z lamp - no i caly czas felgi mi nie leza... Flyer, ledy już od pół roku się spaliły także robią tylko za ozdobę. A wyciagnąc juz ich nie można bo wlepione porządnie na klej do szyb aby nie parowały. Za tablice będzie mandacik ale póki co mam to w nosie. Lans to lans. Felgi są średnie choć na żywo wyglądają lepiej ale następne jakie chcę kosztują 18 tyś zł i szkoda mi kasy na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 24 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2009 No to kibel z ledami... szukaj nowych kloszy. Ja nie moglbym przezyc jakby mi cos takiego lezalo w lampie A co do felg - to moze cos tanszego? Wybor jest duzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrox Opublikowano 24 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2009 Jedyne na które bym zmienił to te: http://images.google.pl/imgres?imgurl=http://www.tev-tuning.de/media/4cc0853737c4c789b3cea0a1d6ad4a7f/audi_a402.jpg&imgrefurl=http://www.tev-tuning.de/index.php%3Faction%3Dview%26nav%3D%26CID%3D%26RID%3D233&usg=__tZIf1QSkKUTfto7mdyoJk7ZpQeQ=&h=243&w=400&sz=46&hl=pl&start=4&sig2=kX_V9D6ArmK7MAey0E9v5A&um=1&tbnid=I4G20OC2YM4UKM:&tbnh=75&tbnw=124&prev=/images%3Fq%3DBBS%2BLe%2Bmans%2BA4%26hl%3Dpl%26client%3Dfirefox-a%26rls%3Dorg.mozilla:pl:official%26sa%3DG%26um%3D1&ei=NQFqSp-DE8e0sgbzu7WDBw Jest to 3 częsciowa sportowa felga BBS Le mans super lekka i wytrzymała. :> :> :> :> :> :> :> :> :> :> :> :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 25 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2009 BBS LeMans to klasyk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrox Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Trochę nowych fot z wakacji, ukradłem troche neta sasiadowi i wklejam ruiny sterego hotelu za Dubrovnikiem. Widok niesamowity:) Reszta wieczorkiem. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2009 aż chce się oglądać takie cudo , super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ykk Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Najladniejsze B7 w kąbi na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi