R Opublikowano 4 Grudnia 2008 Opublikowano 4 Grudnia 2008 sama cena konkurencyjna (osobiście mam do DW 540km w jedna strone, wiec 1100km z reszta podroży i wychodzi nam te 2000zł) ale dalej popieram pomysł wspólnego cooler'owania kilku A4, dla KLUBU na pewno cos wynegocjujemy. Proponowałem umieszczenie zdjęć z pod maski ponieważ na forum nikt jeszcze tego nie zaprezentował jak to wyglada dla 2.0TDI poprzecznego a czesto te rury wypolerowane na wysoki połysk robią wrażenie po podniesieniu maski
Patrox Opublikowano 4 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 4 Grudnia 2008 Jutro wkleję wam zdjęcia i się przekonacie że ani kawałka rury nie widać. To nie jest silnik poprzeczny w którym widać rury. A co do kilometrów to mamy klientów z Czech czy Słowacji co mają tyle samo lub więcej kilometrów.
H4mm3R Opublikowano 5 Grudnia 2008 Opublikowano 5 Grudnia 2008 Kurcze niezła sprawa sam bym się skusił tylko boje się że mi multitronic tego nie wytrzyma Ja mieszkam na pograniczu z Czechami i do Wrocka mam 180km więc żaden problem podjechać
Patrox Opublikowano 5 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 5 Grudnia 2008 Oto obiecane zdjęcia. Jak widac na zamieszczonych fotografiach ani jednej rury nie widać bo sa schowane. a jak się załozy osłonę silnika to już w ogóle.
Kurier Opublikowano 9 Grudnia 2008 Opublikowano 9 Grudnia 2008 Kopara mi opadła, i nie tylko ona Takiego B7 to jeszcze nie widziałem. Przednie reflektory mega
boberek Opublikowano 9 Grudnia 2008 Opublikowano 9 Grudnia 2008 ja pozostawiam to bez komentarza piekna fura poporstu piekna
R Opublikowano 9 Grudnia 2008 Opublikowano 9 Grudnia 2008 Faktycznie wiecej orurowania coolera widac z zewnątrz niz pod maską ale chociaż zdjecia zostały umieszczenia na forum czego nikt wczesniej nie zrobił
Patrox Opublikowano 23 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 23 Grudnia 2008 Oto czas na nowe wyniki. Turbo od BRD zostało zastąpione sprężarką naszej konstrukcji tzw hybryda która pasuje seryjnie na kolektor. Oto wczorajszy wynik strojenia:
variocustoms Opublikowano 23 Grudnia 2008 Opublikowano 23 Grudnia 2008 Niezły wynik, pozazdrościć gratki, pytanie jak długo BRE to wytrzyma ????
Patrox Opublikowano 23 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 23 Grudnia 2008 Niezły wynik, pozazdrościć gratki, pytanie jak długo BRE to wytrzyma ???? Nie rozumiem pytania? Ale co ma BRE wytrzymać? To jest program zrobiony na ulice i bezpieczny( im wieksze turbo załozysz tym sprawniej dokonuje sie spalanie w komorze i stąd bierze sie moc. Ta modyfikacja w żadnym stopniu nie ujmie na żywotności silnika ( To tak samo jakbyś chipa zrobił).
variocustoms Opublikowano 23 Grudnia 2008 Opublikowano 23 Grudnia 2008 Zastanawiałem się nad wytrzymałością silnika po takim modzie, wiem, ze serię też można zajechać ale teraz to ponad 100 km z litra pojemności co nie jest małym wynikiem jak na dieselka. Trochę zazdroszczę nie powiem bo moje BRE powoli robi się znowu za wolne dla mnie jak z V-max? mój to 220-225 dochodzi dosyć żwawo i kończą się obroty. Jak u Ciebie???
sokolnh Opublikowano 23 Grudnia 2008 Opublikowano 23 Grudnia 2008 brd do sprzedania ? albo jaki koszt takiej hybrydy ?
marcin j Opublikowano 23 Grudnia 2008 Opublikowano 23 Grudnia 2008 Pogratulować modów i pięknej furki.
Patrox Opublikowano 23 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 23 Grudnia 2008 Zastanawiałem się nad wytrzymałością silnika po takim modzie, wiem, ze serię też można zajechać ale teraz to ponad 100 km z litra pojemności co nie jest małym wynikiem jak na dieselka. Trochę zazdroszczę nie powiem bo moje BRE powoli robi się znowu za wolne dla mnie jak z V-max? mój to 220-225 dochodzi dosyć żwawo i kończą się obroty. Jak u Ciebie??? Vario, popatrz sobie na wykres przy obrotach 4350 miałem 215 na hamowni. Także v-max jest podobny jak u Ciebie. Ale własnie to co zabija silniki to v-max. Mądrze użytkowany samochód może mieć i 270Km i więcej. Tak miał mój Leon 1,9tdi i nic się z nim do dnia dzisiejszego nie dzieje. Diesle sie nie nadają do tego aby ciąc na autostradzie z butem w podłodze. A co do sprzedania BRD to nie bo ta turbina też idzie do przeróbki. A cena hybrydy w zależności do jakiego auta( info priv). Pozdrawiam i życzę wszystkim Wesołych Świąt.
variocustoms Opublikowano 23 Grudnia 2008 Opublikowano 23 Grudnia 2008 Patrox, normalnie śmigam do 160-190 ale raz sprawdziłem V-max i sie zastanawiałem czy po modzie się zlekka zwiekszy czy tylko dojście do V-max będzie krócej trwało. Życzę bezproblemowego hmm opuszczania szczęki innym nie jeden się natnie no i zdrowych spokojnych świąt.
Dano Opublikowano 16 Stycznia 2009 Opublikowano 16 Stycznia 2009 Normalnie zaimponowałeś mi tym autem piekna fura
Rekomendowane odpowiedzi