rafles Opublikowano 13 Stycznia 2015 Opublikowano 13 Stycznia 2015 (edytowane) Witam. Chciałbym się zapytać, czy ktoś z Was przerabiał reflektory soczewkowe (oryginał Valeo - A4 B5 LIFT - Soczewkowe) pod żarniki Xenonowe? Czytałem, że są również adaptery z D2S na H7 (pod samopoziom). Spryskiwacze mam w zderzaku więc z tym nie ma problemu, chodzi mi tu raczej o mocowanie żarników, żeby na przeglądzie nie świeciły gdzieś w sufit I jak wygląda tutaj sprawa z samopoziomowaniem? (Są również w sprzedaży takie układy które symuluję self-test samopoziomowania ) Na upartego mogę włożyć H7 z serii "made in china" tylko że 1. są kiepskiej jakości, szybko się palą i świecią gdzie popadnie a po 2. przeglądu z taką przeróbką może nie przejść. Pozdrawiam. Edytowane 13 Stycznia 2015 przez rafles
Bartollo Opublikowano 13 Stycznia 2015 Opublikowano 13 Stycznia 2015 Wszystko jest na forum ładnie opisane Wysłane przy użyciu telefonu stacjonarnego.
rafles Opublikowano 14 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 14 Stycznia 2015 Ok, znalazłem http://a4-klub.pl/index.php?/topic/222623-montaz-samopoziomowania-do-audi-a4-fotostory-update-do-dynamicznego/ Po przeanalizowaniu myślę że chyba zainwestuję w "atrapę" typu self-test jako samopoziom ... no chyba, że uda mi się dostać wsystkie części, ciągienka i sterowniki... Pozdrawiam.
Chadury89 Opublikowano 14 Stycznia 2015 Opublikowano 14 Stycznia 2015 Ja na wiosne bede montowal spryskiwacze i xenon, ale odpuszcze sobie imitacje samopoziomu, zawsze mozna recznie paluchem przejechac po regulacji dol gora i bedzie to samo
Rekomendowane odpowiedzi