misza12 Opublikowano 14 Stycznia 2015 Opublikowano 14 Stycznia 2015 (edytowane) Witam. Mam pytanie odnosnie poduszki amortyzatora. Czy wymienial ktos w b6/b7? Mam objaw pojedynczych stukniec w prawym kole przy szybszej jezdzie np. po nierownych studzienkach na drodze lub nierowny przejazd kolejowy. Wahacze lemfordera. I moje podejrzenie jest ze to poduszka i slychac to tak jakby kolo opadalo i slychac w tedy gluchy dzwiek. Pozdrawiam Edytowane 15 Stycznia 2015 przez misza12
quadral20004 Opublikowano 14 Stycznia 2015 Opublikowano 14 Stycznia 2015 (edytowane) amorek,lacznik stabilizatora,gumy na stabilizatorze ,sworzen,gumy na wachaczach do sprawdzenia Edytowane 14 Stycznia 2015 przez quadral20004
misza12 Opublikowano 15 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 15 Stycznia 2015 (edytowane) łacznik stabilizatora troche dziwnie wyglada. wahacze sa ok. te stukniecia sa raz na jakis czas, na kocich lbach nic nie stuka a amortyzatory sa gazowo olejowewiec jak by strzelil to tylko raz czy nie? Bylem na trzzepakach wszystko jest ok, amortyzatory 79 %, laczniki stabilizatora dobre. Prawdopodobnie wahacz z prawej strony tzw. Banan. Na gumie robi sie po malu luz ale trzeba zdjac oslone silnika i sprawdzic czy nie jest popękana. Edytowane 15 Stycznia 2015 przez misza12
quadral20004 Opublikowano 15 Stycznia 2015 Opublikowano 15 Stycznia 2015 wystarczy minimalny luz zeby wyczuc stukniecia.na twoim miejscu wymienilbym to co ma luz i to co ma brzydkie spekane gumy. to sa wlasnie uroki wielowachaczowego zawieszenia
Rekomendowane odpowiedzi