Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 AVB] Nowe felgi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Witam do niuni zostały zakupione nowe alu 16" jest to model Dezent J

parę fotek:)

c3de9be7797bbbfam.jpg 623f1124fe02db25m.jpg f46f0243eafd0d48m.jpg

:a4fan:

Opublikowano

Podpowiedz tacie zeby zrobił lekki zawias i bedzie ok .

Opublikowano

No ładnie...ale czegos tu jeszcze brak :twisted: moze pomaluj progi + dokladki :wink:

Opublikowano

Autko fajne bo B6 TDI,co do felg to jakos mi nie lezą, ja bym wrzucił min. 17", ale to wy macie być happy :wink:

Opublikowano

Autko jest Ladne, ale te felunie chm, chm chyba decydowal Tata :lol:

Jak dla mnie to min 17, i inny model :twisted:

• 10 miesięcy temu...
Opublikowano
  • Autor
Autko jest Ladne, ale te felunie chm, chm chyba decydowal Tata :lol:

Jak dla mnie to min 17, i inny model :twisted:

Tak tato decydował ja też wziął bym 17" chociaż w 17" chyba jedna by był za mały profil opony na nasze dziurawe drogi :cry: Ja bym mu tylko dał glebe trochę, a tak autko moim zdaniem na tych felgach nie najgorzej sie prezentuje w realu :a4fan:[br]Dopisany: 02 Kwiecień 2007, 18:53 _________________________________________________No pora odświeżyć temat :)

Udało mi sie w końcu namówić tata żeby zerwać z niuńki część szpecących niby chromów :) <jupi> oceńcie efekt :)

a01c83199304436fm.jpge20f9f06590eb182m.jpg

ale niestety ten przód niby B7 musiał zostać bo ktoś nie normalny przykleił to na jakaś kropelkę czy coś odchodzi z lakierem :sick: :(

baf8be29ec99e8c1m.jpg

0539f3e14ac900e6m.jpg

153 koniki :) piękna zabawka

0a311be96e57b20bm.jpg

196006797d0cc6e1m.jpg

Tato planuje zakup alu 17" :)za moją małą namowa jak nie na ten sezon to na następny na pewno :)

Niuńka nadal spisuje się nieziemsko po chipsie jest po prostu super :)

komentarze mile widziane :) :)

Opublikowano

Ten pasek szpeci to piękne maleństwo :thumbdown: sciągnij pasek i zderzak do lakierowania :th: a tak to bardzo ładna NIUŃKA :th:

• 1 rok później...
Opublikowano
  • Autor

Witam sezon 2009 przyniósł dwie zmiany :)

Pierwsza to usunięcie wiejskich pasków z przedniego zderzaka :)

5430fb20e6a98f4bm.jpg

23e299f7a0d2265em.jpg

a druga to zakup nowych felg 17" wzór S5

8742373133ad401cm.jpg

91dd68ce8b38b45am.jpg

df884b14730e2a8dm.jpg

Pozdrawiam :)

Opublikowano

Szkoda ze taki slaby silniczek.. :gwizdanie:[br]Dopisany: 01 Kwiecień 2009, 20:38_________________________________________________No faktycznie te paski byly bezczelne :polew:

Opublikowano
  • Autor

Ukasz699 Ja tam nie narzekam na moc silnika :tongue4: wizyta u Witka w warsztacie przyniosła pożądany efekt :tongue4::)

Opublikowano

Ukasz699 Ja tam nie narzekam na moc silnika :tongue4: wizyta u Witka w warsztacie przyniosła pożądany efekt :tongue4::)

Do ilu podkreciliscie 125 co ?? :gwizdanie:

Kurcze ja nie wiem jak tam te wiruski dzialaja na trwalosc silnika.. Czytalem rozne posty i grom wie w co wierzyc.. :mysli:

Opublikowano
  • Autor

Czytaj kolego dokładniej Witak zrobił nam 153 KM i 331Nm i w sierpniu będzie już 2 lata i tato nie narzeka na silniczek a wręcz przeciwnie jest wniebowzięty niuńka super jeździ nie zamienił bym na żaden inny silnik :) :)

Opublikowano

Czytaj kolego dokładniej Witak zrobił nam 153 KM i 331Nm i w sierpniu będzie już 2 lata i tato nie narzeka na silniczek a wręcz przeciwnie jest wniebowzięty niuńka super jeździ nie zamienił bym na żaden inny silnik :) :)

Aj bo ja sie nie wczytywalem..

No to ladnie..

Kurcze ale z 100 Km 153 bardzo duzo.. Czytalem o jakies tendencji ale u was pojechali juz.. :shocked:

Ja to jedynie ze swoje 130 chcialbym 150 dla Mnie max :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

Ukasz699 no nie wiem mi się taki przyrost podoba :) i przy tym niuńka nie puszcza żadnych bąków :tongue4:(zero dymienia)

Opublikowano

Ukasz699 no nie wiem mi się taki przyrost podoba :) i przy tym niuńka nie puszcza żadnych bąków :tongue4:(zero dymienia)

Nom to ok :good:

Co do dymu jak ja szukalem swojej.. Dzwonilem pod jedno ogloszonko Autko stalo w Wawce.. Mily Pan tak zachwalal autko bylo sciagane z Wloch.. Siadam za sterkami odpalam a z Tylu nic nie widac :polew: Prawie jak z komina przyfabrycznego :polew: Bita tez nie byla a szpary takie ze szok juz nie mowie o odpryskach.. :shocked:

Opublikowano

Seta.. na początku to autko trąciło lekko paździochem. Gratulacje za poczynione postępy - zdjęcie tych pasków, chip i fele naprawdę poprawiły wizerunek furaka! Teraz prezentuje się naprawdę pięknie. Pomyśl o pomalowaniu dokładek, kolorek masz nieczęsto spotykany - będzie gites! Pozdrawiam!

Opublikowano

Oj Boczne listwy tez mialy chromiki :gwizdanie:

To jakas byla opcja s-line plus + :polew:

No ktos chyba walczyl z oporami powietrza chromowymi paskami.. Albo to na radary moze :mysli: