Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 ADR] Kilka opinii na temat lotki na tylną klape

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dla mnie przerost formy nad treścią, ale jak ktoś chce to zestaw "wysówaczy" można zaadaptować z corrado lub lancii

Opublikowano

a co byście powiedzieli na temat wysuwanej lotki w b5?? po przekroczeniu danej prędkości lub przy hamowaniu? jak i na życzenie :tongue4:

przy 1.6 jak najbardziej :wink4::good:

broń boże żebym miał to robić po prostu tak tylko spytałem z ciekawości jak zareagujecie :tongue4: [br]Dopisany: 14 Listopad 2009, 22:05_________________________________________________i nie silnik tu się liczy tylko :audi::thumbup:

Opublikowano

a co byście powiedzieli na temat wysuwanej lotki w b5?? po przekroczeniu danej prędkości lub przy hamowaniu? jak i na życzenie :tongue4:

przy 1.6 jak najbardziej :wink4::good:

broń boże żebym miał to robić po prostu tak tylko spytałem z ciekawości jak zareagujecie :tongue4: [br]Dopisany: 14 Listopad 2009, 22:05_________________________________________________i nie silnik tu się liczy tylko :audi::thumbup:

pewnie ze tak :good: , ale audi chyba tylko w R8 zastosowało lotke :mysli: czy może sie myle :mysli:

Opublikowano

mam zamiar cos takiego zarzucic na tylna klape. nie widzialem jeszcze zadnej a4 b5 z taka lotka wiec czekam na opinie cze warto ?!?

85764978ms2.jpg

w640.png

fajnie fajnie a myslałes tez o blendzie na tylna gorna czesc szyby ?? pozdro

72489722tj3.jpg

fajne fajne a myslałes o tylnej blendzie na gorna czesc szyby ?? za to te białe lampy do :thumbdown:pozdro

Opublikowano

sam się kiedyś nad tym zastanawiałem ale jak później to zobaczyłem to mówię stanowcze nie :wink4:

prędzej blende założę :gwizdanie:

Opublikowano

dobrze gadasz, sam bym wolał jeśli musiał to blende niż tą uszczelkę z okna na klapie z tyłu

Opublikowano

pewnie ze tak :good: , ale audi chyba tylko w R8 zastosowało lotke :mysli: czy może sie myle :mysli:

nio raczej tylko w r8 :wink4: ale wiesz to nic trudnego :gwizdanie:

teraz trochę z innej beczki :>

Ciekaw jestem na temat maski z karbonu ile osób by taka założyło u siebie :)

i już mi nie piszcie że mam 1.6 dobra :gwizdanie: tak tylko pytam czy by byli chętni?

Opublikowano

brylant to pozakładaj watki lub poszukaj a nie walisz tu offtopa i sobie posty nabijasz :blink:

a z pomysłami wyskakujesz jak byś miał conajmniej raz tyle pod tą maską :wallbash:

Opublikowano

SoMeS, a co Ty tak się panoszysz ostatnio ? założyłeś FMIC i kozaczysz? też nie masz co świecić ze swoją mocą, a wielce dogadujesz, niech ma te 100 kucy pod maską i niech sobie nawet całe auto w carbonie zrobi...

spojler to jeden temat, a maska to nastepny temat, więc kolego załóż temat, a najpierw poszukaj bo kiedyś widziałem już podobny temat, odnośnie maski z carbonu

Opublikowano

brylant to pozakładaj watki lub poszukaj a nie walisz tu offtopa i sobie posty nabijasz :blink:

a z pomysłami wyskakujesz jak byś miał conajmniej raz tyle pod tą maską :wallbash:

no dobra dobra już tak się nie unoś z tym tdi i nie szalej :laghing2: i wcale mi nie chodzi o nabijanie postów bo mam to akurat w ... po co mi one

Opublikowano

Pucek a ty coś się tak oburzył jak bym do Ciebie pisał? :blink: i daruj sobie te głupie docinki bo zmieniłeś tą padlinę na coś mocniejszego i też się widzę w głowie poprzewracało :cool1:

wk***ia mnie po prostu takie skakanie z tematu na temat bo potem jak coś chcesz znaleźć to musisz przejebać przez takie właśnie idiotyczne posty

brylant do twojego poziomu zniżał się nie będę... :naughty:

Opublikowano

SoMeS, a co Ty tak się panoszysz ostatnio ? założyłeś FMIC i kozaczysz? też nie masz co świecić ze swoją mocą, a wielce dogadujesz,

i daruj sobie te głupie docinki bo zmieniłeś tą padlinę na coś mocniejszego i też się widzę w głowie poprzewracało :cool1:

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

EOT :decayed:

Opublikowano

spojler to jeden temat, a maska to nastepny temat, więc kolego załóż temat, a najpierw poszukaj bo kiedyś widziałem już podobny temat, odnośnie maski z carbonu

a mi najbardziej podobało się to :naughty: 4 tematy w jednym zdaniu ujął :decayed:

EOT

Opublikowano

bo jesteś już za nisko i dlateg :polew:

jak by się dało to bym Ci wy***ał przez tego laptopa :wink4:

i ja tu nie muszę nikomu w d*pę włazić w przeciwieństwie do Ciebie :naughty:

Opublikowano

kto tu komu w .... wchodzi bez wazeliny to już nie mówię :gwizdanie:

wy...bać to se możesz tam kielicha albo co innego mocniejszego :naughty::good:[br]Dopisany: 16 Listopad 2009, 19:38_________________________________________________kończmy temat bo nie ma co tu się kłócić o duperele :tongue4:

Opublikowano

EOT

Opublikowano

Stary nie pytaj tylko zakładaj. Jak widzisz większości się podoba ale przede wszystkim to Tobie ma się podobac a wierz mi że wiochy tym napewno nie robisz bo lotka jest bardzo ok i na autku wygląda super.

Opublikowano

Czy ta gra z lotką jest warta świeczki ? Szczerze to szkoda wydawać by mi było kaskę na to , ale to Twoja sprawa pozatym o gustach i guścikach się nie dyskutuje :hi:

Opublikowano

jak by się dało to bym Ci wy***ał przez tego laptopa :wink4:

wy...bać to se możesz tam kielicha albo co innego mocniejszego

a za***ać wam po kropku ????

BRYLANT przestań świrować w jednym temacie o siedmiu elementach , użyj :szukaj: