Opublikowano 21 Czerwca 201016 l stronę wcześniej synek [br]Dopisany: 19 Czerwiec 2010, 14:10_________________________________________________znów dobrze żarło i zdechło????
Opublikowano 22 Czerwca 201016 l Autor no widać że coś mało osób się pojawia w tym temacie mam nadzieję że się trochę polepszy ta aktywność a i jutro jadę na spocik do c.h promenady i zobaczę jak to wszystko wygląda [br]Dopisany: 21 Czerwiec 2010, 13:44_________________________________________________już wróciłem ze spociku w promenadzie i powiem że byłem krótko ale zapoznałem dwóch spoko kolesi dostałem nawet od nich nalepkę a4-klub
Opublikowano 25 Czerwca 201015 l Przypominam chętnym o zapisach na ręczniki plażowe z logo forum Więcej tutaj : http://www.a4-klub.pl/smf/recznik_plazowy_1_tura_zbieramy_chetnych-t87352.0.html
Opublikowano 26 Czerwca 201015 l Autor też nad tym myślałem ale poczekam bo może trafi się z czerwonym :gwizdanie:
Opublikowano 27 Czerwca 201015 l fajne są te ręczniki tylko troszkę małe nawet nie ma się w sumie jak na takim "walnąć" dobranoc :gwizdanie:
Opublikowano 27 Czerwca 201015 l Autor dziewczęta dalej chcę nawiązać do tematu o spociku jaki termin wam pasuje?
Opublikowano 27 Czerwca 201015 l Pulpit coś słabo się rozglądasz jak jeździsz:P bo wczoraj a raczej dzisiaj rano stałeś koło mnie na parkingu na Rowiskach, miałem Ci w szybę zapukać ale nie chciało mi się wysiadać :naughty:
Opublikowano 27 Czerwca 201015 l no co ty gadasz trzeba było, strzeliło by się jakiś kolaż bo rozumiem kierowca ? no to ładnego lenia miałeś, czy nie kierowałeś ?
Opublikowano 27 Czerwca 201015 l oj chłopaszki taka okazja :decayed: Sebek ze smyczy spuszczony i już sie po Rowiskach rozbija :polew: :polew:
Opublikowano 28 Czerwca 201015 l już żem sie spowrotem uwiązał na smyczy tej samej :> :> :> a nie mówiłem ?? :wink4: :wink4: :oklaski:
Opublikowano 13 Lipca 201015 l Cześć,zapraszam do zapisów na ręczniki klubowe http://www.a4-klub.pl/smf/recznik_plazowy_1_tura_zbieramy_chetnych-t87352.0.html
Opublikowano 18 Lipca 201015 l ***** Kolejny Spot naszego klubu "Audi A4 Skierniewice i okolice" odbędzie się jak się ekipa zbierze Miejsce - Parking nad Zalewem no chyba ta ekipa się nie zbierze :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: