Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki w Skierniewicach

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No i furka sprzedana.

Trochę serce żal ściskał jak odjeżdżała ;(

Pewnie bedziecie ją nieraz widzieć w Skierkach bo kupił ja chłopak z Miedniewic. Może nawet pojawi się na forumie :wink4:

no i co teraz? tylko nie mów, że BMW bez urazy oczywiście dla tej marki :wink4:

no nie dziwie Ci się wcale, jednak troche czasu jej poświęciłeś i troche dodałeś od siebie :wink4:

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Wyświetleń 147,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Tak, doszliśmy do porozumienia z nabywcą :)

No to GRATULEJSZYN !! :> :>[br]Dopisany: 06 Czerwiec 2010, 01:27_________________________________________________

No i furka sprzedana.

Pewnie bedziecie ją nieraz widzieć w Skierkach bo kupił ja chłopak z Miedniewic. Może nawet pojawi się na forumie :wink4:

no i co teraz? tylko nie mów, że BMW

Tobi :bicz2: chyba nigdy dobrym BMW nie jeżdziłeś :cool1:

Opublikowano

Co do kolejnej fury to tym razem chcę kupić coś dla żonki ale nie będzie to AUDI.

A patrząc w przyszłość to na pewno będę chciał ukąsić jakąs A4 pewnie w nowszej budzie i z odpowiednim silnikiem.

Ale, że mi starzy kasiory już nie dają więc troche się zejdzie zanim uzbieram na coś fajnego :tongue4:.

Oczywiście jak zakupię kolejną A4 to na forum znów się pojawię. Na razie będę gościnnie zaglądał i patrzył co tam u Was słychać.

Aha, Wybory Nowego Prezesa czas zacząć (żeby nasz Skierniewicki temat nie zdechł :no: )

Pozdro dla Wszystkich :hi:.

Opublikowano

Tak, doszliśmy do porozumienia z nabywcą :)

No to GRATULEJSZYN !! :> :>[br]Dopisany: 06 Czerwiec 2010, 01:27_________________________________________________

No i furka sprzedana.

no i co teraz? tylko nie mów, że BMW

Tobi :bicz2: chyba nigdy dobrym BMW nie jeżdziłeś :cool1:

a właśnie, że tak :wink4:

Co do kolejnej fury to tym razem chcę kupić coś dla żonki ale nie będzie to AUDI.

A patrząc w przyszłość to na pewno będę chciał ukąsić jakąs A4 pewnie w nowszej budzie i z odpowiednim silnikiem.

Ale, że mi starzy kasiory już nie dają więc troche się zejdzie zanim uzbieram na coś fajnego :tongue4:.

Oczywiście jak zakupię kolejną A4 to na forum znów się pojawię. Na razie będę gościnnie zaglądał i patrzył co tam u Was słychać.

Aha, Wybory Nowego Prezesa czas zacząć (żeby nasz Skierniewicki temat nie zdechł :no: )

Pozdro dla Wszystkich :hi:.

no ja też powoli powoli będe zbierał na jakąś nowszą A4 lub R8, ale to za pare lat bo póki co to ta moja obecna nie jest taka stara :naughty:

no chyba właśnie jednak zdechnie :thumbdown: nie ma juz spotów i zainteresowanie nie jest zbyt duze nie oszukujmy sie :thumbdown:

Opublikowano

ale do łodziaków się nie podłączamy :polew: :polew:

Opublikowano

u nas tez sa potezne zloty :polew:

Opublikowano

Zapraszamy na VIII Ogólnopolski Zlot Audi A4 Klub Polska.Wszystkie informacje na temat zlotu znajdziecie tutaj ====> http://www.a4-klub.pl/smf/viii_ogolnopolski_zlot_audi_a4_klub_polska-t137530.0.html :hi:

Opublikowano

Zapraszamy na VIII Ogólnopolski Zlot Audi A4 Klub Polska.Wszystkie informacje na temat zlotu znajdziecie tutaj ====> http://www.a4-klub.pl/smf/viii_ogolnopolski_zlot_audi_a4_klub_polska-t137530.0.html :hi:

jechać chopy jechać!! :decayed:
Opublikowano

Dałem namiary na foruma chłopakowi który ukąsił ode mnie furke tak więc może się pojawi.

Rozmawialiśmy wczoraj i podpowiedziałem mu co może jeszcze przymodzić, żeby lepiej się prezentowała i żeby nie popsuć dotychczasowego efektu.

Opublikowano

Hej jedzie ktoś na VIIIOZA4KP??? Ja się zapisałem, fajnie by było jak by ktos oprócz mnie był :)

Opublikowano
  • Autor

bym pojechał ale mam wszystko w oryginale i bez felg, aż wstyd się pokazać :embarrassed:

Opublikowano

bez felg

:blink: :blink: :blink:

to jak ty jezdzisz ?? :decayed:

Opublikowano
  • Autor

no niestety brakło kasy na mody :kwasny: ale może w niedługim czasie coś się poprawi?? :decayed:

Opublikowano

admin20 to Ty kupiłeś od prezesa furkę? :tongue4:

Opublikowano
  • Autor

nie nie. kupiłem 4 miesiace temu, była lekko uszkodzona i tanio to się skusiłem :decayed:

trafiła się jak igła w stogu siana :kox:

Opublikowano

ahaa :) ten sam silnik masz co on i dlatego tak pomyślałem :tongue4: nie dało rady ukąsić jakiegoś diesla?

Opublikowano

bym pojechał ale mam wszystko w oryginale i bez felg, aż wstyd się pokazać :embarrassed:

A ja to walę, ja też mam standard i 75 koni pod maską, na stalowych felgach z ori kołpakami, nawet klimy nie mam. Ale jadę, mi to koło h...ja lata, ja nie zamierzam komuś robić ładnie autka :) , przecież i tak go prędzej czy później sprzedam.

Opublikowano
  • Autor

a jak to wygląda cenowo ten wyjazd? bo jak by nie drogo wychodziło to może bym sie skusił :mysli::naughty:

jeszcze tylko muszę zmienić olej i dalej śmigam:)

a co do diesla to nie trafiłem żadnego ładnego lekko uszkodzonego w tej cenie :confused4:

za mojego dałem 15,500 tyś.zł a z naprawą i ubezpieczenie wyszło mnie niecałe 20tyś. :decayed:

Opublikowano

za mojego dałem 15,500 tyś.zł

faktycznie okazja.. :blink:

pokaż jakieś zdjęcia furacza.

Opublikowano
  • Autor

małe uszkodzenia:

pb210454.jpg

lekko wgnieciny boczek

pb210455.jpg

przód jest cały :decayed:

pb210462.jpg

jeszcze nie zrobiłem zdjęć jak jest zrobiony ale w niedługim czasie dorzucę :naughty:[br]Dopisany: 15 Czerwiec 2010, 18:39_________________________________________________a robimy jakiś zlocik w skierniewicach? :kox: