Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki w Skierniewicach

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czyli mody na plus sie szykują jednym słowem :naughty:

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Wyświetleń 147,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

chyba że się trafi ktoś, komu się furacz spodoba i nie będzie mu przeszkadzał ten silnik :tongue4:

Opublikowano

chyba że się trafi ktoś, komu się furacz spodoba i nie będzie mu przeszkadzał ten silnik :tongue4:

a telefony w sprawie auta jakies masz?
Opublikowano

Troche telefonów było.

Na poniedziałek jestem umówiony z jednym gościem na ogladanie. Ale wiadomo jak to jest z tym umawianiem :gwizdanie:

Opublikowano

Koś się na pewno trafi :tongue4: moją wzieli z tym silnikiem to i Twoją wezmą :naughty:

Opublikowano

Koś się na pewno trafi :tongue4: moją wzieli z tym silnikiem to i Twoją wezmą :naughty:

Pewnie tak.

Ale ludzie myślą, że jak jest silnik 1.6 to cena powinna być przynajmniej 5 - 10 tyś niższa niz inne A4 a nie patrzą tłumoki jak wygląda optycznie w porównaniu do serii :mysli:

Opublikowano

Pewnie tak.

Ale ludzie myślą, że jak jest silnik 1.6 to cena powinna być przynajmniej 5 - 10 tyś niższa niz inne A4 a nie patrzą tłumoki jak wygląda optycznie w porównaniu do serii :mysli:

wiesz... za to ze ześ go wymodził to nikt Ci za to nie zapłaci.. ludzie dodatki traktuja jak gratis.. :disgust: a chcą płacić jak za zwykłe seryjne auto... :kwasny:
Opublikowano

Ty wszystko liczysz co do niej włożyłeś a kupujący tego nie widzi :tongue4:

Opublikowano

Niestety jest tak jak mówicie Panowie :disgust:

Opublikowano

takie życie :tongue4: ale już niedługo będzie na alledrogo wiele "atrakcyjnych" furek ze śląska i okolic :naughty:

Opublikowano

no dokładnie bedzie ładna masakra :wallbash:

Opublikowano

dokladnie..

Ja jakbym szedl takim tokiem myslenia przy sprzedawaniu swojej a4... tzn ze cene bym wywindowal z 10-15tys wiecej niz warta jest seria to pewnie do dzis by wisiala na alledrogo :chytry: i dalej bym sie "meczyl" tym 1.9 :tongue4::wink4:

Opublikowano

dokladnie..

Ja jakbym szedl takim tokiem myslenia przy sprzedawaniu swojej a4... tzn ze cene bym wywindowal z 10-15tys wiecej niz warta jest seria to pewnie do dzis by wisiala na alledrogo :chytry: i dalej bym sie "meczyl" tym 1.9 :tongue4::wink4:

Dobra dobra :tongue4: ja tam się nie męcze :tongue4: chociaż czasem jak wsiądę w beżowe 2700ccm to aż chce się jechać :naughty:

Opublikowano

dokladnie..

jak wsiądę w beżowe 2700ccm to aż chce się jechać :naughty:

sam widzisz :tongue4: :tongue4:

Opublikowano

ostatnio przejechałem się najnowszą A8 4.2 i nie mam pytań :kox: :kox: :kox: tym samochodem można cały świat objechać dookoła tak sympatycznie sie jedzie :>

a i sorry Panowie, że ostatnio tak mało pisze tutaj, ale podwyższam swoje kwalifikacje zawodowe :naughty:

Opublikowano

Nie zmarnuj swojego głosu wyborczego, głosuj z sercem --> http://glosujteraz.pl

Opublikowano

No i furka sprzedana.

Trochę serce żal ściskał jak odjeżdżała ;(

Pewnie bedziecie ją nieraz widzieć w Skierkach bo kupił ja chłopak z Miedniewic. Może nawet pojawi się na forumie :wink4:

Opublikowano

No i furka sprzedana.

poszla za tyle ile mowilismy przez tel? :naughty::kox:

Opublikowano

Tak, doszliśmy do porozumienia z nabywcą :)