Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki w Skierniewicach

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

24h stała na allegro :polew: zainteresowanie MEGA!! do tej pory dzwonia choc juz aukcje usunąłem... :kox:

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Wyświetleń 147,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Te Japońce to chyba znaleźli jakiegoś Transformersa bo to niemożliwe, żeby tak wyprzedać wszystkich w technice :mysli:

A co do driftowania, to chętnie bym kiedyś zobaczył no żywo taki wyścig. No i całą oprawę wyścigu czyli skośnookie panny :naughty:[br]Dopisany: 23 Marzec 2010, 09:21_________________________________________________A tymczasem Łodziaki jeszcze 100 pościków i łykną nas na 1000 :(

A tu cisza jak makiem zasiał :confused4:

Ps. Tobi, nie stałeś dzisiaj przypadkiem swoją furką na spotowym Parkingu :gwizdanie:

tak, zgadza sie byłem na spacerku nad zalewem z dziewczyną :wink4:

Opublikowano

Tomek , aukcje widziałem, gratki za błyskawiczną sprzedaż :good:

Tobi, ja dziś podjechałem na Parking świeżo po umyciu furki co by pstryknąć pare wiosennych fotek :naughty:

Opublikowano

Tomek , aukcje widziałem, gratki za błyskawiczną sprzedaż :good:

Tobi, ja dziś podjechałem na Parking świeżo po umyciu furki co by pstryknąć pare wiosennych fotek :naughty:

no to pochwal się tymi fotkami :wink4:

Opublikowano

Paweł a Ty opyliłeś te swoje 18'' co miałeś wcześniej? :tongue4:

Opublikowano

Paweł a Ty opyliłeś te swoje 18'' co miałeś wcześniej? :tongue4:

Taa, poszły do żyda, znaczy jakiegoś handlarza felg.

Z tym, że to były włoskie plasteliny i z 4 felg 3 były skrzywione, więc nawet nie chciałbym ich sprzedawać nikomu znajomemu :embarrassed:

No i były strasznie odrapane jakby autem jeździła jakaś pi*da, która nie wie jak parkować przy krawężnikach :wallbash:

Opublikowano

aha :) spoko :tongue4:

Opublikowano

A co tu taka cisza ? :gwizdanie:

Może Panowie pomyślimy o ustaleniu terminu kwietniowego spociku :mysli:

Opublikowano

może;p

Opublikowano

może jakieś propozycje ?? :decayed: tak w okolicach 2 połowy kwietni może ??

Opublikowano

mi jak narazie to 10 nie pasuje;p

Opublikowano

mi jak narazie to 10 nie pasuje;p

tak jest 10tego jedziemy sie modlic z Sebkiem o zdanie matury do Częstej :naughty: :naughty: :naughty:

aa PREZESIE!! w odpowiedzi na Twoj sms :wink4:

nie.. jeszcze nic nie kupiłem.. bo nie chce kupic byle czego :disgust:

prawdopodobnie po świętach wybiorę sie do raichu.. no i z tamtąd może coś przywlekę :wink4:

ale...

choć przesiąde się na BMW to i tak bedę z ciekawości zaglądał do waszego Skierniewickiego temaciku :tongue4: :tongue4: :wink4: :wink4:

i napewno odwiedze jakiegos spota swoją nową zdobyczą.. :)

Opublikowano

aa PREZESIE!! w odpowiedzi na Twoj sms :wink4:

nie.. jeszcze nic nie kupiłem.. bo nie chce kupic byle czego :disgust:

prawdopodobnie po świętach wybiorę sie do raichu.. no i z tamtąd może coś przywlekę :wink4:

ale...

choć przesiąde się na BMW to i tak bedę z ciekawości zaglądał do waszego Skierniewickiego temaciku :tongue4: :tongue4: :wink4: :wink4:

i napewno odwiedze jakiegos spota swoją nową zdobyczą.. :)

Na to liczymy :>[br]Dopisany: 29 Marzec 2010, 18:16_________________________________________________Chłopaki, pytanie za 100 pkt.

Macie jakiś sprawdzony super środek do pucowania lakieru auta :gwizdanie: ?

Tak żeby sie nie namęczyć za bardzo a żeby fura się swieciła jak przysłowiowe psie jajca :wink4:

Opublikowano

ja używam takiego cusia http://allegro.pl/item968078300_autoglym_preparat_do_nadawania_wys_polysku.html

a do tego preparatu to nie trzeba się namęczyć przy nakładaniu jest wydajny i to bardzo tą butelkę 2 lata używałem oczywiście nie co mycie :decayed: no i ze ścieraniem tego nie ma problemu delikatnie schodzi tylko po starciu warto się przejechać ze 150 km/h żeby ten pyłek cały spadł

no i nie jest to typowo na połysk bo to jest odrzywka dla lakieru moszna poszukać czegoś typowo nabłyszczającego

ale wiem że jest tego sporo i teraz będę coś nowego próbował bo zostało mi na jedno mycie

takie coś jeszcze wypatrzyłem na Twój lakier może dawać radę i to nawet bardzo :naughty:

Opublikowano

Chyba skuszę się na tego żółwia :wink4:

W sumie mógłbym spróbować wypolerować fure mokrą watą tak jak robi się w wojsku buty na lusterko ale chyba bym się zamachał :polew:

Opublikowano

Chyba skuszę się na tego żółwia :wink4:

tylko z tym Turtle Wax'em przynajmniej pod kolor lakieru jest tak że trzeba bardzo uważać na plastyki tak jak jest napisane w aukcji zresztą i to bez żartów bo kumpel kiedyś pojechał tym betę i zrobił mu się sielony znaczek na masce :polew:

Opublikowano

Ciekawy jestem opinii o tym produkcie

http://allegro.pl/item957189460_rewelacja_nanotechnologia_autoserwis_renault.html

Z każdej aukcji schodzą do zera, może by zaryzykować?

Cena nie jest wygórowana a efekt jak będzie taki jak opisują to fiu fiu :gwizdanie:

Może też ukąszę jedno opakowanie tego nanomleczka na próbe :)