Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki w Skierniewicach

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja tam w kolejkach nigdy nie stoje.. bo jednak wole sobie sam zmienic... lewareczek i jazda.. :naughty:

Ale jak sam zmieniasz fele to chyba nie dasz rady sprawdzić czy jakiś ciężarek się nie odkleił no i czy któraś fela się nie skrzywiła :gwizdanie:

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Wyświetleń 149,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

ja tam w kolejkach nigdy nie stoje.. bo jednak wole sobie sam zmienic... lewareczek i jazda.. :naughty:

Ale jak sam zmieniasz fele to chyba nie dasz rady sprawdzić czy jakiś ciężarek się nie odkleił no i czy któraś fela się nie skrzywiła :gwizdanie:

owszem raz na 2-3 sezony jade wyważyć... :naughty: a to czy jest felga krzywa to sie wyczuje zaraz po zalozeniu... mnie na szczescie ta przyjemnosc jeszcze nie spotkala :tongue4:
Opublikowano

wiadomo, jak się śmiga na ori felach to można być ciut spokojniejszym niż na chińszczyznach w tym samym rozmiarze :naughty:

Opublikowano

wiadomo, jak się śmiga na ori felach to można być ciut spokojniejszym niż na chińszczyznach w tym samym rozmiarze :naughty:

dokładnie :wink4:
Opublikowano

Panowie mam do was małą prośbę.

Potrzebuje się dostać na plac OSK "Prawko". Znajduje się to na Rawce. Jak tam dojechać jadąc od Łowicza?

Opublikowano

Dzięki Tobi :hi:

Opublikowano

Panowie mam do was małą prośbę.

Potrzebuje się dostać na plac OSK "Prawko". Znajduje się to na Rawce. Jak tam dojechać jadąc od Łowicza?

Czyżbyś dopiero robił prawko :wink4:

Opublikowano

Robię ale na kat.C :) Już jeden egzamin jestem do tyłu :disgust: we wtorek czeka mnie drugi to dokupiłem sobie godzinę jazd po Skierniewicach.

Opublikowano

Weekend powoli mija, ciekawe jak Sebastian i jego sumo CZESIO zawalczyli :mysli:

Opublikowano

Robię ale na kat.C :)

mnie też to czeka :disgust: ale chyba dopiero w wakacje.. jak troche czasu znajde... :tongue4:
Opublikowano

No Pany, już wróciłem :tongue4: Czesław zdobył srebro :polew:

Opublikowano

uff padlo dolecialo i przylecialo :polew:
Opublikowano

Masz jakieś filmiki z walki Czesława ?

Chętnie obejrzymy :> No i napisz pare słów jak było :gwizdanie:

Opublikowano

filmiki mam ale narazie na dvd, więc jak zripppppuję to wrzuce :tongue4: było ciężko, bo było sporo dobrych robotów, a szczególnie ekipa z Litwy, która miała kilka robotów i prawie wszystkie stanęły na podium, m.in. w mojej kategorii :tongue4: ale ogólnie to było fajnie, tylko organizacja była trochę lipna :tongue4: no i te autostrady :naughty: aż miło jechać :decayed:

Opublikowano

teraz ostatnio mówili o jakis walkach robotów w japonii bodajze, wybierz sie tam :naughty::decayed: przy okazji podriftujesz troche :wink4:

Opublikowano

tam to nie ma po co jechać :tongue4: porównaj sobie szybkość i skuteczność robotów z polski i z japonii :kox: np. na youtube :tongue4:

Opublikowano

Te Japońce to chyba znaleźli jakiegoś Transformersa bo to niemożliwe, żeby tak wyprzedać wszystkich w technice :mysli:

A co do driftowania, to chętnie bym kiedyś zobaczył no żywo taki wyścig. No i całą oprawę wyścigu czyli skośnookie panny :naughty:[br]Dopisany: 23 Marzec 2010, 09:21_________________________________________________A tymczasem Łodziaki jeszcze 100 pościków i łykną nas na 1000 :(

A tu cisza jak makiem zasiał :confused4:

Ps. Tobi, nie stałeś dzisiaj przypadkiem swoją furką na spotowym Parkingu :gwizdanie:

Opublikowano

A4 sprzedane :radocha::drunk:

Opublikowano

miała być dla mnie ;( :tongue4: