Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki w Skierniewicach

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pościemnialiscie pościemnialiscie ;) jestem zadowolony z firmy z łodzi ;) jesli ktos bedzie potrzebował namiarów to PW ;)

Apropo zlociku cos sie bedzie działo w tą niedziele 21.10.2012 nad zalewem ??? czy cisza ? :decayed:..

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Wyświetleń 147,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

ja jeszcze nie ściemniałem bo muszę listwy chrom założyć:P

Spocik kombinujemy na listopad z wypadem na łódź:) W tą niedzielę zostaje nam tylko vag chyba że coś chcecie zorganizować to ja bym mógł być:D

---------- Post dopisany at 20:03 ---------- Poprzedni post napisany at 12:52 ----------

allo allo? spiochy:-P

Opublikowano
to chyba udam się do Dj Bartka z tym fantem:P samochodzik jak dobrze pójdzie będzie dzisiaj zakupiony:P

AUDI A4 S LINE 03R. 2.5 TDI QUATTRO 180KM NIEMIEC! (2711561204) - motoAllegro

---------- Post dopisany 17-10-2012 at 07:35 ---------- Poprzedni post napisany 13-10-2012 at 13:14 ----------

seba kupiłes tą tt? Ja nie kupowałem tej a4 bo za dużo pier....lenia z tym wszystkim i mało osób wiedzących coś na ten temat przeróbek;/

Kupiłem:D

Opublikowano
  • Autor

no to teraz będzie rezanie do stanu "igła" :P

Opublikowano

już się ostro dzieje:)

Opublikowano
  • Autor

seba jak będziesz mógł to wrzuć zdjęcia;p

Opublikowano

chyba tylko z tyłu:P bo przodu na razie niema:)

Opublikowano
  • Autor

no może być tył i środek:p Ja miałem dzisiaj kupca no moją a4 (a założyłem tylko 18-stki) Facet się napalił i za 2 tyg. ma przyjechać, bo nie wiedziałem ile mu powiedzieć:P Tanio go ni oddam:D

Opublikowano

Ale Ty cudujesz ja bym tej Twojej A4 nie oddał :) Nawet jakby mi dawali nie wiem ile.

U mnie już gleba jest :) Zacnie wygląda nie powiem :banan:

Opublikowano
  • Autor

Ja mam jak zawsze pełno pomysłów:p Jak da mi dobrą cenę to sprzedam bo już mam następną na oku:D Pewnie wystraszy się ceny, ale nic nie tracę;p

Samochód obniżony całkiem inaczej się prezentuje, ale jest jeden minus - trzeba uważać na spód bo można coś uszkodzić:/

Opublikowano

Widziałem dzisiaj osobiście Twoje BBSy:P ładnie się prezentują:) środek jest s-line więc czarno jak w ***** a też niema co pokazywać bo pół kokpitu rozerwane i kiera też:)

Opublikowano
  • Autor

gdzieś Ty się kręcił że Cię nie widziałem? Jak zrobisz to mnie przewieziesz tą ponad 200-stu konną audiczką?:D

Opublikowano

widziałem jak stała u Ciebie przed bramą:) pewnie że przewioze:P

Opublikowano
  • Autor

trzymam za słowo:D

Co do felg to nieźle na żywo wyglądają, aż nie mogę się na nie napatrzeć:P

Opublikowano

Witajcie Panowie :-)

Mam małe pytanko, poszukuję DOBREGO mechanika ( takiego który nie oskubie mnie z pieniędzy i naprawi należycie mi auto ) mam problem z zawieszeniem przód i tył... już nie mam siły z tym walczyć i myślę żeby oddać komuś auto... z przodu i z tyły wymienione było chyba wszystko a i tak tłucze jakbym jeździł starym polonezem z wybitymi wahaczami :facepalm: dziś nawet się przeraziłem jak przy skręcie przyblokowało mi kierownice i czułem jak "strzeliło" coś w prawym kole i dalej było wszystko OK - położyłem się na parkingu i nie było widać niepokojących objawów...

Proszę o info gdzie Wy serwisujecie swoje maszyny ;)

Opublikowano
  • Autor

Podjedź do faceta na Napoleońską 10a (robi zbieżność itp.) Nie jest może tani ale głowę do tego ma, a więc z zawieszeniem też powinien sobie poradzić. Trzeba się tylko do niego zapisać.

A tak konkretnie to co wymieniałeś?

Opublikowano
Podjedź do faceta na Napoleońską 10a (robi zbieżność itp.) Nie jest może tani ale głowę do tego ma, a więc z zawieszeniem też powinien sobie poradzić. Trzeba się tylko do niego zapisać.

komplet wahaczy, końcówki drążków i same drążki kierownicze, amortyzatory wszystkie 4, poduszki stabilizatora, tuleje tylnej belki, poduszki silnika i skrzyni :facepalm:

Opublikowano
  • Autor

i tak Ci cos puka z kazdej strony?

---------- Post dopisany at 17:25 ---------- Poprzedni post napisany at 17:23 ----------

a moze lozyska amortyzatorow?

Opublikowano

komplet wahaczy, końcówki drążków i same drążki kierownicze, amortyzatory wszystkie 4, poduszki stabilizatora, tuleje tylnej belki, poduszki silnika i skrzyni :facepalm:

Dokładnie tak :facepalm: też zacząłem się zastanawiać nad tym bo jak wymieniałem koła wczoraj to przy dokręcaniu śrub było słychać takie dziwne dźwięki z tamtych miejsc... ech..

Opublikowano
  • Autor

no to trzeba rozebrać i sprawdzić. nie duży koszt takich łożysk tylko roboty kupa;/