KubaMpakiet Opublikowano 17 Stycznia 2015 Opublikowano 17 Stycznia 2015 Dorwalem okazyjnie weitec'i , miejscami wylazi rudy i chcialbym je odnowic, moze ktos juz trenowal temat i podpowie...
Mesiah Opublikowano 17 Stycznia 2015 Opublikowano 17 Stycznia 2015 Piaskowanie + proszek jak ma być porządnie.
KubaMpakiet Opublikowano 17 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 17 Stycznia 2015 Piaskowane beda ale slyszalem ze proszkowo to nie jest dobry pomysl, niby chlorokauczuk sie sprawdzi
Mesiah Opublikowano 17 Stycznia 2015 Opublikowano 17 Stycznia 2015 (edytowane) Sprawdź i zdaj raport będzie dla potomnych. Edytowane 17 Stycznia 2015 przez Mesiah
Petrostar_pl Opublikowano 23 Stycznia 2015 Opublikowano 23 Stycznia 2015 A gdziie słyszałeś z eproszek się nei sparwdzi? Moim zdaniem wrecz przeciwnie i jeżeli chesz aby całośc była wykonana naprawde solidnie to tylko piaskowanie plus do tego dobry proszek.efekty na pewno będa widoczne.
KubaMpakiet Opublikowano 23 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 23 Stycznia 2015 (edytowane) Czytalem troche w necie, jedni polecali inni nie Ostatecznie dalem do piaskowania i pod proszek na forum vectry fajnie temat byl rozpracowany i to mnie przekonalo edit: springi pomalowane proszkiem, wygladaja jak nowe ze sklepu, jak z trwaloscia? to sie okaze... Edytowane 4 Lutego 2015 przez KubaMpakiet
Petrostar_pl Opublikowano 9 Czerwca 2015 Opublikowano 9 Czerwca 2015 A masz może zdjęcie które mógłbyś wstawić na forum jak prezentuja sie felgi już po malowaniu? Tak nawet z czystej ciekawości,bedę wdżięczny. Z trwałością także nie powinno być problemu.
mokry_mtb Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Ja słyszałem że proszkowe malowanie jest trwałe ale nie jest podatny na pracę mechaniczną dość łatwo pęka. Ja kiedyś malowałem chlorokauczukiem i dwa lata trzymało potem sprzedałem samochod. Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka
rachmistrz Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Opublikowano 6 Kwietnia 2016 plecam farbe elastometal, super chroni przed korozja i jest mega elastyczne.
Rekomendowane odpowiedzi