Skocz do zawartości
Zdrowych i spokojnych Świąt dla Ciebie i rodzinki 🙌🎄
IGNOROWANY

[ALL B8] Spręzyny obnizajace do Audi A4 B8 ??

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Drodzy koledzy i kolezanki nie wiecie moze czy sa jakies zestawy zawieszenia tzn sprezyny ewentualnie amortyzatory i sprezyny ktore obniza mi troche autko? ( A4 B8 najnowsza ) nie musi to byc jakies ogromne obnizenie ale wystarczy ok 30-40 mm maksymalnie.

Szukalem troche w tym temacie ale jakos narazie bezskutecznie... moze dlatego, że nie ma jeszce do tego auta jakis takich gadzetow... a moze sie myle to poprawcie mnie :)

a moze od innych Audi beda pasowac? :mysli:

z gory dziekuje za pomoc :hi:

Opublikowano

No nie wiadomo czy jeszcze jakś firma coś wyprodukowała ,bo seryjnie jest magnetyczne :) Nowy wóz :)

Opublikowano

no wlasnie wiec chyba trzeba czekac na jakies zestawy prawda? czy moze ktos inny ma jakies dojscia w tej kwestii zawiechy do A4 B8 ?? :)

Opublikowano

Na Twoim miejscu zapytalbym najpierw w ASO o ori sportowa zawieche.

Cena pewnie zabije (3k?), ale jesli Cie stac, to czemu nie.

Opublikowano

Dokładnie zapytaj w ASO lub poszukaj na niemieckich stronach :) np.H&R Tuning u nich jest dużo bardziej rozwinięty jak u nas :)[br]Dopisany: 04 Październik 2008, 22:57_________________________________________________Zapewne są takie sprężyny

oglądnij zdjęcia http://www.a4-klub.pl/smf/felgi_i_opony/all_b8_jakie_felgi_18_lub_19_do_najnowszej_audi_a4_b8-t47600.0.html;new#new

Opublikowano

odświeże temat troche

co powiecie o zestawie regulowanym (gwint) firmy ta technix maja zestaw p&p do B8 ?

co to za firma i czy macie z nia jakies doswiadczenia? raczej dobre czy tez nie. Wiem cos tam bylo kiedys o tym, ale prosze o konkretna opinie ok?

dzięki za pomoc