Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Jak przerobić program tuningowy?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Może mi ktoś napisać w jaki sposób się przerabia taki program chiptuningowy aby pasował on do mojego auta ? Dla tych którzy nie znają sprawy dodam, że chodzi o przeróbkę z tego samego auta o tym samym silniku. Samochody różnią się tylko oznaczeniem sterownika silnika. Proszę o w miarę zrozumiałą instrukcję.

I proszę nie pisać pytań czemu chcę przerobić program, ponieważ był już ten temat poruszany w innym poście.

Opublikowano

Masz dostęp do kabla, aby zgrać soft? Ewentualnie czy masz lutownice i programator? Jeżeli nie masz doświadczenia w tej dziedzinie to Twoje pytanie jest w stylu " jak zrobić plombę w zębie, zadane na forum dla dentystów.

Opublikowano

:nabijasie: kolego nie takie chop siup i nikt ci tego nie poda na tacy. Po pierwsze wiedza,wiedza,wiedza po drugie sprzęt,sprzęt,sprzęt po trzecie sporo praktyki.

Opublikowano

Mam gościa co mi to zrobi ale dopiero za 2 tygodnie bo teraz go nie ma i chciałem się po prostu dla własnej wiedzy dowiedzieć jak się to robi.

Ale widzę, że na tym forum nie ma speców w tej dziedzinie... Bo nie ma żadnej konkretnej odpowiedzi tylko same głupoty piszecie!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...