Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 1.6] Moje A4 1,6 ADP

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Swiatelka jak najbardziej , kiera beznadzieja :confused:

Opublikowano

Szewczenko7 przy okazji gratulacje zmiany koloru

Opublikowano

No widze ze grono :a4fan: ADP sie powieksza.

Furka fajna, tylko ten wydech - mi jusz przeszlo - ale to moje zdanie, co dokiery to jak wiekszosc uwaza, beznadzieja.

Reszta super, ja tesz sie musze wziasc za swoja :a4fan: ale niestety brak kasiury :twisted:

Opublikowano

Kiera wygląda jak ze starego BMW :rolleyes:

Opublikowano

Kierownica typowo rajdowa i profesjonalna(z homologacją).

Jestem fanem rajdów i poprostu nie mogę jeździć z kierownicą ori z plastiku i z AIRBAGiem.

Opublikowano
poprostu nie mogę jeździć z kierownicą ori z plastiku i z AIRBAGiem.

nie ma to jak porządnie zaje.... głową w kawał metalu :twisted: :twisted: :twisted:

chłopie..nie ma to jak ori... skórzana.. wyszukaj z sline kiere ze skórki i masz poduche też w tym..

Opublikowano
nie ma to jak porządnie zaje.... głową w kawał metalu :twisted: :twisted: :twisted:

chłopie..nie ma to jak ori... skórzana.. wyszukaj z sline kiere ze skórki i masz poduche też w tym..

Chyba się zgodzę z kolegą. Ja mam taką kierę od S-a i jest fajniutka. A co do autka to Ok! :a4fan:

Opublikowano

Kwestia gustu kto co lubi.Kiera od S-Line fajna skórzana i z poduchą tylko jej średnica nijak ma się do sportu(S-Line).Tania imitacja sportowej kierownicy.

Opublikowano
Tania imitacja sportowej kierownicy.

Nie powiedziałbym, że tania :rotfl: A czy przypadkiem ona (ta od S-a) nie jest mniejsza od normalnej? :question::a4fan:

Opublikowano
talib1990 napisał/a:

TURBOPABLO napisał/a:

Kwestia gustu kto co lubi.Kiera od S-Line fajna skórzana i z poduchą tylko jej średnica nijak ma się do sportu(S-Line).Tania imitacja sportowej kierownicy.

no ok ...ale co Ci to da ze masz mniejszą kiere? co wydusisz z tych 101 km ? chłopie na forum są ludzie co mają fury 200-300 a nawet więcej koni i mają ori kiery .. czyżby mała kiera jest ci potrzebna do tego aby szybko kręcić kierownicą w jeździe miejskiej czy co.. nie czaje.. racjja co racja ..każdy ma swój gust.. ale zamontowałbyś ori kiere z s line i byś miał komfort zapewniony i fajne trzymanie.. takie kiery jak ty masz to fajne są w Civicach albo SC ..bo kabina jest tak wąska ze zwyklej kiery nie wsadzisz :rotfl::rotfl::rotfl:

Opublikowano

No chlopie w Audi pracujesz i taka kiere wsadzasz ? :biggrin: Odrazu powinni Cie wywalic :bicz::rotfl: Zapraszam na spota co niedziele !!

Opublikowano

Pozwolę sobie wtrącić. Może koledze rzeczywiście podoba się ta kierownica i dla niego jest praktyczna, może przemawiały względy finansowe przecież od s-line kiera kosztuje z poduchą ok. 600 zł a taka pewnie z połowę mniej, może ma wartość sentymentalną?. Ja tego nie będę krytykował - bo każdy swój gust ma. Ja na tym spał nie będę ;-). Zjedziecie kolegę i tyle go zobaczymy.

Opublikowano

talib1990, ale ja tego nie napisałem co zacytowałeś... :rotfl::bicz::bicz::bicz::a4fan:

Opublikowano
talib1990, ale ja tego nie napisałem co zacytowałeś... :rotfl::bicz: :bicz: :bicz:

ojojoj kolego.. jak się cytuje fragmenty tekstów paru osób z jednego postu..to tak to wyglada ...oj dużo się musisz jeszcze nauczyc ;)

Opublikowano
ojojoj kolego.. jak się cytuje fragmenty tekstów paru osób z jednego postu..to tak to wyglada ...oj dużo się musisz jeszcze nauczyc ;)

Dobra dobra :wink: Ale w tych postach nie ma ani jednego mojego słowa... Cytując cokolwiek mogłeś zwrócić uwagę na początek cytatu kogo cytujesz. I proszę Cię nie pouczaj starszego :rotfl::bicz: Bo powiem Twojej mamie :rotfl::a4fan:

Opublikowano
Kiera od S-Line fajna skórzana i z poduchą tylko jej średnica nijak ma się do sportu(S-Line).

tak samo jak twój silnik, zawieszenie i cała reszta :twisted: - powodzenia na rajdach, aha o klatce zapomniałeś w kabinie, fotelach i pasach rajdowych myślę że niedługo je zobaczymy i o kasku nie zapomnij :wink:

przeznaczeniem tej kierownicy są auta rajdowe, gdzie w kabinie panują spartańskie warunki ale nie do seryjnego auta z wyposażeniem (ładny kokpit, tapicerka,fotele)

ależ jestem zgryźliwy ale nie mogłem się powstrzymać widząc coś tak brzydkiego jak ta kierownica w cywilnym aucie z niedoborem mocy

:rolleyes:

nie gniewaj sie stary ale tu szczere odpowiedzi dostajesz bez zciemy :a4fan: