a4ek Opublikowano 24 Lutego 2015 Opublikowano 24 Lutego 2015 Coś co przerabiałem ostatnio u siebie - objawy takie same: wskazówka poziomu paliwa wariowała co kilka sekund, VAG pokazywał błąd: 771 Czujnik poziomu paliwa-G przerwa lub zwarcie do plusa - BŁĄD SPORADYCZNY Zegary mam VDO, więc próbowałem z czyszczeniem płytki pływaka i nic - dopiero wymiana całego pływaka na inny załatwiła problem, teraz wszystko działa jak trzeba.
lukaszooo Opublikowano 25 Lutego 2015 Opublikowano 25 Lutego 2015 U mnie wystarczyło samo przetarcie papierem wodnym.
Maciej 6001 Opublikowano 26 Lutego 2015 Opublikowano 26 Lutego 2015 Sprawa zegarów u kolegi opanowana. Auto zawiezione to elektryka godzinka roboty i wszystko działa. Podobno przerwy w zasilaniu na zegarach . Ale i tak dziękuje Panowie.
lukaszooo Opublikowano 27 Lutego 2015 Opublikowano 27 Lutego 2015 Popełniłeś najprostszy błąd, przy takich naprawach najpierw robisz vagiem test wskazówek i masz pewnosc czy to wina zegarów czy pływaka
bartek1561 Opublikowano 27 Lutego 2015 Opublikowano 27 Lutego 2015 mialem taki sam problem kupilem plywak za 50 zl i dziala normalnie
Rekomendowane odpowiedzi