Wawryn Opublikowano 21 Stycznia 2015 Opublikowano 21 Stycznia 2015 (edytowane) Witam wszystkich forumowiczów! Od niedawna stałem się posiadaczem A4 B6 Cabrio 1.8T 2006r , tak jak chciałem...Więc i przyszedł czas się pochwalić Przesiadam się z forum A6 do WAS:) Mam nadzieje że atmosfera pomocy i wymiany informacji będzie nie gorsza niż w A6klub Trafiłem na rodzynka bo kupiłem "lale" z zaledwie 21 tyś km przebiegu sprawdzonym po VIN-ie. Aktualnie 24 tyś km. Licznik nie był cofany i co najważniejsze żaden element w samochodzie nie był powtórnie malowany , wszystko jak fabryka dała Widać to po elementach karoserii, wnętrza czy silnika. Mam nawet folie z tyłu przy nogach chroniącą tapicerkę od brudnych pięt butów Autko tak jak chciałem z USA Prawie pełne wyposażenie brakuje mi tylko pamięci foteli oraz nagłośnienia BOSE Najważniejsze wyposażenie przy najmniej dla mnie: xenony RNS-E Elektryczne fotele z pełną regulacją razem z zagłówkami podgrzewana kanapa przód + tył Jedyne co chciałbym dodać to tylko zmienić fele na jakieś chromowane i wrzucić DVB-T do RNS fotki: Edytowane 21 Stycznia 2015 przez Wawryn
jozek726 Opublikowano 21 Stycznia 2015 Opublikowano 21 Stycznia 2015 ładny do pełnego wyposażenia to daleko mu ale nie jest źle tylko proszę nie żadnych chromowanych felg elektryczne zagłówki ? a to ciekawe
Wawryn Opublikowano 21 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 21 Stycznia 2015 (edytowane) no mogły by być jeszcze łopatki do zmiany biegów przy kierownicy fakt Patrzyłem pakiet s-line ale jak szukałem auta z USA to na żadnym go nie było chyba że tak trafiałem Edytowane 21 Stycznia 2015 przez Wawryn
akjam Opublikowano 22 Stycznia 2015 Opublikowano 22 Stycznia 2015 ładna sztuka i zadbana jak widać na pierwszy rzut oka. Który to rok?
akjam Opublikowano 22 Stycznia 2015 Opublikowano 22 Stycznia 2015 (edytowane) No widziałem w opisie ale wydaje mi się, chyba powinien mieć już m.in. duży grill? Edytowane 22 Stycznia 2015 przez akjam
Marynarz____ Opublikowano 22 Stycznia 2015 Opublikowano 22 Stycznia 2015 (edytowane) to trochę cie poniosło, pewnie jak USA to rok rejestracji masz 2006 a produkcji pewnie 2005, sam sprowadzałeś z USA czy kupiłeś od kogoś kto sprowadza auta?? Tylko nie chromowane felgi Edytowane 22 Stycznia 2015 przez Marynarz____
akjam Opublikowano 22 Stycznia 2015 Opublikowano 22 Stycznia 2015 (edytowane) Chociaż nie wiem czy Cabrio to lata: kwiecień 2002 - styczeń 2006 Edytowane 22 Stycznia 2015 przez akjam
Wawryn Opublikowano 22 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 22 Stycznia 2015 (edytowane) dokładnie koniec 2005 modelowy 2006 a data wydania 2006 i taka też jest we wszystkich papierach .Kupiłem już w PL:) haha no może mnie poniosło z tymi felami ale napewno bym je zmienił Edytowane 22 Stycznia 2015 przez Wawryn
jedrekx Opublikowano 22 Stycznia 2015 Opublikowano 22 Stycznia 2015 bardzo ładna sztuka. widać, że zadbana - jak moja coraz więcej cabrio na forum kupowałeś w Polsce? elektryczne zagłówki ? a to ciekawe też to mam
black4 Opublikowano 22 Stycznia 2015 Opublikowano 22 Stycznia 2015 hyyy nigdy o tym nie słyszałem Witaj, Gratulacje pięknego nabytku To praktycznie nówka sztuka! Pięknie te słupki alu kontrastują z lakierem! PS. Tylko nie wrzucaj do tego cacka felg chromów bo to mega wiocha! Pozdrawiam!
jedrekx Opublikowano 22 Stycznia 2015 Opublikowano 22 Stycznia 2015 hyyy nigdy o tym nie słyszałem wpadnij kiedyś do nas na spot to Ci pokażę albo w BT o ile pojadę niebieskim
Wawryn Opublikowano 22 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 22 Stycznia 2015 Dzięki kupiłem w PL, od starszego już Pana który odkupił autko od kobiety (Polki-jej sąsiadki żeby było śmieszniej, i temu na mnie zarobił ) która już została w USA na stałe ,a cabrio stało w garażu w PL Jako drugie auto spoko ale naprawdę Panowie przeraziłem się sprawdziłem wszystkie Cabrio po VINie z allegro i 3/4 z nich miały cofnięte liczniki a te co nie miały były szrotami.......czekałem na coś co się pojawi i od razu pierwszego dnia zgarnołem :)dzięki postaram się zajrzeć na jakiś spocik,
Marynarz____ Opublikowano 23 Stycznia 2015 Opublikowano 23 Stycznia 2015 hyyy nigdy o tym nie słyszałem nooo Józek a Ty jeszcze tego nie masz??!!
jedrekx Opublikowano 23 Stycznia 2015 Opublikowano 23 Stycznia 2015 Dzięki kupiłem w PL, od starszego już Pana który odkupił autko od kobiety (Polki-jej sąsiadki żeby było śmieszniej, i temu na mnie zarobił ) która już została w USA na stałe ,a cabrio stało w garażu w PL Jako drugie auto spoko ale naprawdę Panowie przeraziłem się sprawdziłem wszystkie Cabrio po VINie z allegro i 3/4 z nich miały cofnięte liczniki a te co nie miały były szrotami.......czekałem na coś co się pojawi i od razu pierwszego dnia zgarnołem :)dzięki postaram się zajrzeć na jakiś spocik, to rzeczywiście perełka ja też szukałem US na początku, ale chciałem manual.. a tych praktycznie nie było, a jak były to bite
impulse1 Opublikowano 23 Stycznia 2015 Opublikowano 23 Stycznia 2015 (edytowane) cxcxzcxzxcz Edytowane 15 Maja 2020 przez impulse1
Wawryn Opublikowano 24 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 24 Stycznia 2015 (edytowane) Zaimpregnowany dach http://youtu.be/0Hh77XVYTeQ Edytowane 24 Stycznia 2015 przez Wawryn
impulse1 Opublikowano 24 Stycznia 2015 Opublikowano 24 Stycznia 2015 (edytowane) W dniu 24.01.2015 o 12:11, Wawryn napisał: Zaimpregnowany dach http://youtu.be/0Hh77XVYTeQ fdfsd Edytowane 15 Maja 2020 przez impulse1
Wawryn Opublikowano 24 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 24 Stycznia 2015 tak sam , nie wiem czy zaraz od Moderatora nie dostanę za reklamę... Kupiłem najpierw środki Z ASO : piankę i spray, ze znaczkami audi, ale niestety muszę przyznać że pomimo sporej ceny nie nadają się do impregnacji.Po jednym desczowym dniu dach poległ i zamókł. Pianka spoko fajnie czyści i pachnie ale normalne środki w sklepie do czyszczenia też takie są... a dach zabezpieczyłem 303 Fabric Guard , litr za 100zł ale warto bo trzyma naprawdę spoko .Śmiało mogę go polecić
Rekomendowane odpowiedzi