HatefulEvil Opublikowano 23 Stycznia 2015 Opublikowano 23 Stycznia 2015 (edytowane) Jak wygląda kwestia wbicia w rejestr takiego haka. Kupuje od kogoś hak. Co on musi mi dać by ten hak był coś warty. Czy mogę go sobie sam założyć? Na koniec po prostu jadę do stacji diagnostycznej i oni wbijaja mi go do dowodu rejestracyjnego? EDIT: i jak rozpoznać "oryginalny hak audi"? Edytowane 23 Stycznia 2015 przez HatefulEvil
Fish3r Opublikowano 24 Stycznia 2015 Opublikowano 24 Stycznia 2015 Jeśli chodzi o papiery to najpierw jedziesz na stację diagnostyczną, tam wystawią ci kwitek że masz zrobiony przegląd z hakiem, potem z tym kwitem do wydziału komunikacji, a tam ci wbiją hak do dowodu rejestracyjnego.
habcio19 Opublikowano 24 Stycznia 2015 Opublikowano 24 Stycznia 2015 Wazne aby kupic hak/belke z tabliczka
janusz_stg Opublikowano 25 Stycznia 2015 Opublikowano 25 Stycznia 2015 posiadam na zbyciu zupełnie nowy kompl. hak do B5. o ile ktoś jest zainteresowany proszę o pw
HatefulEvil Opublikowano 31 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 31 Stycznia 2015 "hak oryginalny ORIS"? 2 firmy były oryginalnie?
Rekomendowane odpowiedzi