nike166 Opublikowano 24 Stycznia 2015 Opublikowano 24 Stycznia 2015 Hej, Rozbierałem halogeny żeby je wyczyścić i z boku jest śruba na ampul reguluje się nią odbłyśnik z tego co zauważyłem, myślałem,że bez rozklejenia będą mógł go wyjąć odkręcając ową śrubę ale nie dało rady i skręciłem ją na maxa praktycznie i teraz pytanie jak ustawić ten halogen aby poprawnie świecił ? Rozkalibrowałem tylko jeden także pół biedy Ma ktoś info jak to ogarnąć ?
wojtek79 Opublikowano 24 Stycznia 2015 Opublikowano 24 Stycznia 2015 (edytowane) Najbliższa stacja diadnostyczna i ustawisz halogeny tak jak reflektory główne. Edytowane 24 Stycznia 2015 przez wojtek79
jacek70 Opublikowano 24 Stycznia 2015 Opublikowano 24 Stycznia 2015 Halo mają oświetlić pobocze, czyli nie tak jak światła krótkie. Ale to ustawą na SKP.
wojtek79 Opublikowano 26 Stycznia 2015 Opublikowano 26 Stycznia 2015 Halo mają oświetlić pobocze, czyli nie tak jak światła krótkie Kolego jacek70, myślę że źle zrozumiałeś moją wypowiedź. Normalne że halogeny oświetlają pobocze ale pisząc że "ustawisz halogeny tak jak reflektory główne" miałem na myśli samą procedurę ustawiania i ten sam przyrząd a nie skierowanie strumienia świetlnego.
Rekomendowane odpowiedzi