Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Wynik naszych wpisów

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na wstępie chciałem wszystkim podziękować za wpisanie (podanie swoich przebiegów ) :)

Skrajności są duże od 5 tyś do 62tyś /km na rok , ale nawet po wyeleiminowaniu tych skrajnych danych winik się nieznacznie zmieni .

czekałem na 100 wpisów , ale zakonczyło się totalnie na 89 - ale ten winik jest oki -

Teraz każdy może sobie policzyć ile km na liczniku może mieć samochód marki A4 jak kupuje go w Polsce.

czekam na wasze komentaże - hej

tutaj link

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/5844181c81a9d3d4.html

Opublikowano

no ale nie rozumiem co komentować...

według wpisów 10letnie audi można znaleźć z przebiegiem 50.000km i ponad 600.000 km

oba niby podejrzane a prawdziwe...

Opublikowano

no nie średnio 260tyś , a nie tak jak w ogłoszeniach 160tyś.

komentarz -

jak się wam wydaje czy kierowcy np.Fiatów robią mniejsze przebiegi ?

Opublikowano

zależy jakich... Panda nie równa Croma (czy co tam mają największe)

znajomy mi opowiadał że przyjechał ostatnio do serwisu koleś jakimś dostawczym 9latkiem z przebiegiem 460.000 i narzekał że wszystko się ostatnio mu psuć zaczęło więc myśli o nowym... sprawdzili w jakiejś kostce poza licznikiem i okazało się że jak kupował z przebiegiem 60.000 to autko miało 460.000 więc razem jest 860.000 ale to temat rzeka...

Opublikowano

Az dziw bierze, ze mozna audikiem zrobic tylko 5000 rocznie. Przeciez to sama przyjemnosc z jazdy... Ja czasem po bulki do sklepu 300 metrow jade autem... i w zadnym wypadku nie z lenistwa :)...ja po prostu lubie jezdzic moim A4 :)