bern Opublikowano 11 Lutego 2016 Opublikowano 11 Lutego 2016 Witam wszystkich na forum zarejestrowałem się jeszcze przed zakupem autka. Wybór padł na czarne kombi z 2005 r. niestety dość ubogo wyposażony Przed zakupem właściciel wymienił klocki i tarcze hamulcowe, dwumase i rozrząd. Wymiana oświetlenie wewnętrznego i tablicy 12.2014 Oklejenie dekorów 12.2014 Montaż RNS-e 01.2015 Elektryczne szyby z tyłu pakiet oświetlenia lampy soczewkowe zestaw BOSE 04.2015 czujniki parkowania Następnie wymieniłem oświetlenie wewnątrz na LEDowe, podświetlenie tablicy oraz przednie żarówki H7 na OSRAM BLUE 5000K Oklejenie dekorów folią Carbon Zmiana radia z Conncert II na RNS-e - montaż kosza 2din w tunel 1din - przycięcie klimatronika 1din Hey kolego czy bardzo skomplikowana jest przemiana radia z Conncert II na RNS-e
Gods Opublikowano 14 Lutego 2016 Opublikowano 14 Lutego 2016 Mam pytanko , czy kupowałeś jakiś specjalny sprzęt do oklejenia dekorów tą folią Carbon? czy wystarczy do tego zwykła suszarka, nożyk i coś do wyrównania? a i czy jest z tym dużo zabawy? bo sam nad tym myślę, pozdro
MariuszN Opublikowano 14 Lutego 2016 Autor Opublikowano 14 Lutego 2016 Witam wszystkich na forum zarejestrowałem się jeszcze przed zakupem autka. Wybór padł na czarne kombi z 2005 r. niestety dość ubogo wyposażony Przed zakupem właściciel wymienił klocki i tarcze hamulcowe, dwumase i rozrząd. Wymiana oświetlenie wewnętrznego i tablicy 12.2014 Oklejenie dekorów 12.2014 Montaż RNS-e 01.2015 Elektryczne szyby z tyłu pakiet oświetlenia lampy soczewkowe zestaw BOSE 04.2015 czujniki parkowania Następnie wymieniłem oświetlenie wewnątrz na LEDowe, podświetlenie tablicy oraz przednie żarówki H7 na OSRAM BLUE 5000K Oklejenie dekorów folią Carbon Zmiana radia z Conncert II na RNS-e - montaż kosza 2din w tunel 1din - przycięcie klimatronika 1din Hey kolego czy bardzo skomplikowana jest przemiana radia z Conncert II na RNS-e Hej, jeżeli masz kompletną wiązkę to jest dużo mniej zabawy, trochę poprzekładania pinów i lutowania, najgorsze jest pociągnięcie wiązki przez auto, jest dużo rozbierania. Mam pytanko , czy kupowałeś jakiś specjalny sprzęt do oklejenia dekorów tą folią Carbon? czy wystarczy do tego zwykła suszarka, nożyk i coś do wyrównania? a i czy jest z tym dużo zabawy? bo sam nad tym myślę, pozdro Żadnego dodatkowego sprzętu nie dokupywałem mocna suszarka do włosów 2500W ostry cienki nóż i trochę cierpliwości
Gods Opublikowano 14 Lutego 2016 Opublikowano 14 Lutego 2016 Dzięki za odpowiedź w tym tygodniu kupie i w weekend może się pobawię, chociaż ja do cierpliwych nie należę. A co do oświetlenie rejestracji mam identyczne ledy, moim zdaniem trochę za mocno dają po asfalcie
MariuszN Opublikowano 14 Lutego 2016 Autor Opublikowano 14 Lutego 2016 Dzięki za odpowiedź w tym tygodniu kupie i w weekend może się pobawię, chociaż ja do cierpliwych nie należę. A co do oświetlenie rejestracji mam identyczne ledy, moim zdaniem trochę za mocno dają po asfalcie Tak, świecą bardzo mocno, mi już niestety jedna się spaliła i wróciłem do poprzednich żarówek ;/
black4 Opublikowano 15 Lutego 2016 Opublikowano 15 Lutego 2016 Fajna sztuka Felgi masz z S4 ? jakie parametry i ET? Zawiechę masz seryjną? Pozdrawiam!
drzewek20 Opublikowano 14 Marca 2016 Opublikowano 14 Marca 2016 Widze masz założone goodrige, jak sie sprawują, nie ma problemów z nimi. ja miałem je na 17 i to one były powodem przesiadki na 18 i porządnymi oponkami. Teraz powinieneś tej kozie troszke nóżki skrócić i zobaczysz jak będzie wyglądać, bo zawieche masz orginał, rok sie zastanawiałem i założyłem 1be i teraz żałuje czemu tak późno.
Rekomendowane odpowiedzi