Konio16 Opublikowano 28 Stycznia 2015 Opublikowano 28 Stycznia 2015 Witam. Niestety nie znalazłem informacji na ten temat więc piszę tutaj. Jeśli się powtarza to proszę o przeniesienie. Mianowicie, po wymianie akumulatora nie działają światła przednie, kierunkowskazy i światła przeciwmgielne, jedynie światłą pozycyjne działają. Niestety jest całkiem obojętne czy autko jest odpalone czy nie. Niestety nie wiem czy nie doszło do zwarcia podczas wymiany. Czy może być tak, że wystarczy zaprogramować bądź nauczyć (jak w przypadku elektrycznych szyb i centralki z kluczyka) jakiś moduł od oświetlenia czy raczej będzie coś spalone i trzeba będzie wymienić jakiś modulik?
POWER-KRIS Opublikowano 28 Stycznia 2015 Opublikowano 28 Stycznia 2015 Bezpieczniki sprawdzone?[emoji12]
Konio16 Opublikowano 28 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 28 Stycznia 2015 Zapomniałem wspomnieć, przy pierwszym włączeniu, Xenony włączyły się na sekundę ale od razu zgasły. Niestety ale o bezpiecznikach zapomniałem. Autko jest do sprzedania, a akurat byłem zauroczony jazdą próbną i nie pomyślałem. Zanim podejmę decyzję o zakupie chciałbym się dowiedzieć gdzie szukać i jeśli to coś do wymiany to ile może kosztować.
bobikos Opublikowano 29 Stycznia 2015 Opublikowano 29 Stycznia 2015 Bezpieczniki a potem Mce do sprawdzenia
windu83 Opublikowano 29 Stycznia 2015 Opublikowano 29 Stycznia 2015 Na chwilę się zapalają i potem gasną, wiem z doświadczenia że prawdopodobnie słaba masa,albo plus, zobacz klemy, przeczyść nasmaruj, w końcu tylko to ruszałeś.
Rekomendowane odpowiedzi