Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Oświetlenie!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przekładał ktoś może na próbę pompke ta z bagaznika z audi w ktorej oswietlenie działa???

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano
  • Autor

Witam, odnawiam temat ponieważ dalej borykam się z tym problemem. Pompkę zmieniłem z a3 lecz nadal to samo. Jedynie co pali się światło w bagażniku. Jakieś pomysły ?

Przerwany wężyk na dole kostki.

Wysłane z mojego GT-I9195 przy użyciu Tapatalka
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

ja mam podobny problem tylko u mnie żadne lampki się nie świeca,tylko jak otworze bagażnik to ta w bagażniku świeci, kolega sprawdzał pompkę i lampki w podsufitce i niby jest wszystko ok. wiec w czym problem? POMOCY!

U mnie jest identyczny problem jak u Ciebie. Działa tylko w bagażniku.kostki w nogach sprawdzone wszystko ok,pompka też jest ok,te mikrostyki niby też ok,w łapkach poprawione luty i dalej ciemność :/

Przekładał ktoś może na próbę pompke ta z bagaznika z audi w ktorej oswietlenie działa???

Ja przakładałem ale i tak nic z tego. A na mojej pomoce w innym aucie normalnie działało

Opublikowano

Kostka 10-stykowa pomarańczowa zacisk bodajże 6 kolor kabla brązowo-biały przy prawej nodze pasażera tam też zaglądałeś?

Opublikowano
  • Autor

Sprawdź jeszcze raz te kostki z prawej strony, najlepiej odegnij sobie kawałek podłogi i zobacz czy jest tam mokro. Mi gdzieś wężyki od spryskiwaczy się zapchały na tył i mam tam mokro, będzie trzeba kiedyś zabrać się do tego żeby to wysuszyć, ale to nie robota na zimę.

Opublikowano

Podepnę się. Brak oświetlenia bagażnika i tylnej kanapy po otwarciu odpowiednio baga i drzwi. Pompka była wymieniana i po podłączeniu w celu sprawdzenia było ok, natomiast po zamontowaniu w wygłuszeniu i schowaniu w swoje miejsce lampki nie palą. Oględziny pompki zrobione i wszystko wygląda ok. Mikrostyk zamka wymieniony, bez efektu. Jakieś pomysły ?

Opublikowano

Podepnę się. Brak oświetlenia bagażnika i tylnej kanapy po otwarciu odpowiednio baga i drzwi. Pompka była wymieniana i po podłączeniu w celu sprawdzenia było ok, natomiast po zamontowaniu w wygłuszeniu i schowaniu w swoje miejsce lampki nie palą. Oględziny pompki zrobione i wszystko wygląda ok. Mikrostyk zamka wymieniony, bez efektu. Jakieś pomysły ?

Sprawdź jeszcze przewody czy nie są złamane ?

Opublikowano

Przewody wygladaja ok. Może jakas podpowiedź ktore piny odpowiadają za oswietlenie.

Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Przewody wygladaja ok. Może jakas podpowiedź ktore piny odpowiadają za oswietlenie.

Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka

https://www.flickr.com/photos/40097295@N04/16926130968/