Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Stage2 - kompletowanie gratów, prośba o pomoc.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

na s2kowym jezdzilem , 2 bary ladowałem i działał dłuuuugo.

Opublikowano
  • Autor

Dziękuję :-)

W etce widzę 058906283f wiec takowy zakupię.

Edytowane przez johny_bravo

Opublikowano

Johny_bravo, a ten co Ci stroił to nie potrafi Ci doradzić?

Opublikowano
  • Autor

Ten co mi stroił będzie widział samochód jutro. Przez tel nie chciał stawiać diagnozy co dla mnie jest zrozumiałe.

Pytanie/informacja na forum była po to, by być mądrzejszym podczas rozmowy na żywo.

Opublikowano

Rozumiem. Myślałem, że jak to taki ekspert to przygotuje CI całą liste od A do Z tego co najlepiej kupić, a Ty się nią z nami podzielisz.

Widze, ze sytuacja jest zupełnie odwrotna...

Czyzby ekspert nie chciał zdradzać za free sekretów?

Opublikowano

Kto w ogóle będzie auto stroił ?

Opublikowano
  • Autor

Człowiek, który ogarnia soft w moim rejonie. Kilkanaście samochodów było u niego strojone i nikt nie zgłaszał zastrzeżeń, tym bardziej, że on też mi robił pierwszy soft i późniejsze korekty...

Coś do listy a-z i zdradzaniu sekretów, przez tel sugerował n75 i właśnie jadę do niego na podmiane.

Napisze raz jeszcze, dzięki Waszej pomocy i podpowiedzi, tez sam chce wiedzieć jak najwięcej . może nawet zadaje głupie pytania ale w temacie dopiero raczkuje...

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

johny_bravo opisz jaki setup.
Co dołozyłeś....

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Z dużym opóźnieniem ale czasu wiecznie brakuje ostatnio...

Auto dalej jeszcze nie hamowanie chociaż już po finalnej korekcie. Jak będę miał wykres dokładnie opiszę wszystko w osobnym wątku... Tak w skrócie, taki wynik jest na hubrydzie z mojej K03, fmic,dp, TIP 3 calowy, przeplywka z Bama , Wtryski mam 540 CC ale tylko dlatego ze w dobrej cenie dostałem. Puszka została jeszcze seryjna z wkładka k&n.

Dv i n75 również z Bama. Boost w peeku wynosi 1.5 natomiast przez cały czas 1.4, przy końcu 1.3 z hakiem, nie pamiętam teraz.

Wg GPS pojechało 265km/h wiec jestem zadowolony ;-)

Po założeniu letnich z trakcja juz tak nie walczę i mogę się normalnie rozpędzić, co mnie cieszy jeszcze bardziej ... ;-)

Opublikowano

1.3 z hakiem przy końcu? Chciałbym zobaczyć tego loga...

Opublikowano
  • Autor

Tak jak pisałem wcześniej, zrobię oczywiście i go wrzucę.

Opublikowano

Wampir jest to możliwe na k03 :P masz tu loga odemnie http://vaglog.pl/log_204612.html

Opublikowano

Coś tam dmuchneło w okolicach 1.3 bara ale ile takie turbo i gruszka pociagnie przy takiej ciasnej goracej stronie?

Opublikowano

ciezko powiedziec.. :) nie wiem ja kolega ale ja mam pare zabiegów zrobionych żeby było luźniej, ale troche się wjeba*** w temat takze jak coś to PW.

Opublikowano

ale tajemniczy watek, jakies kreski, logi filmiki czy tylko takie gdybanie ze jest 270 koni :P

Opublikowano
  • Autor

Kreski będą ale wpadła nowa koncepcja dolotu. Cała puszka będzie out i tip poprowadzony bezpośrednio na dół... Jeśli ktoś ma ochotę na nową wkładkę k&n zapraszam, mi już nie będzie potrzebna...

Filmik będzie jak tylko wymianie zawieszenie, myślę, że w przyszłym tygodniu się uda.

Kreska i logi jak wszystko będzie zrobione.

Opublikowano

Przeciez jakies stare powinieneś mieć. Chyba, ze akurat nie zapisales albo dysk się zepsuł...

Opublikowano
  • Autor

Gdybym w życiu zajmował się tylko samochodem i nie miał innych atrakcji, pewnie za każdym razem, dla zasady raz dziennie, wsiadal i jechał na odpowiedni kawałek drogi by rozpędzić się do okolic 170. Niestety Cię zmartwię. Mam inne rzeczy na głowie, także póki co pozostaje Ci, tylko mi uwierzyć :-)

Opublikowano

Nie zmartwiles mnie a jedynie podwazyles swoja wiarygodnosc. Ja nie muszę Ci w nic wierzyć. Za stary już jestem na tracenie czasu na takie tematy jak ten szczegolnie jak wlasciciel ma takie podejscie.

Opublikowano
  • Autor

Zakończę dyskusje z Tobą. Szanuje Twoje zdanie.

Filmik wrzucany bezpośrednio z telefonu. Czy jedzie oceńcie sami.

2 bieg, od 40 do okolic 110. Na więcej nie mogłem sobie dzisiaj pozwolić ale niebawem będzie zdecydowanie dłuższy.