piotrpan Opublikowano 31 Stycznia 2015 Opublikowano 31 Stycznia 2015 Proszę o podpowiedź do czego służą kabelki wychodzące z szyby karoseryjnej. Do jednego jest podłączone takie małe urządzenie a drugi leży nie podłączony i nie ma żadnej wiązki dochodzącej do niego Fotki szyby
jacek70 Opublikowano 31 Stycznia 2015 Opublikowano 31 Stycznia 2015 To nie grzanie a antena. Tak mam w B6.
piotrpan Opublikowano 31 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 31 Stycznia 2015 To nie grzanie a antena. Tak mam w B6. A drugi przewód ?
wrclaguna Opublikowano 31 Stycznia 2015 Opublikowano 31 Stycznia 2015 WSZYSTKIE ida do wzmacniaczy ( zalezy od wyposazenia )
piotrpan Opublikowano 31 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 31 Stycznia 2015 WSZYSTKIE ida do wzmacniaczy ( zalezy od wyposazenia ) A gdzie jest podłączone grzanie szybki
wrclaguna Opublikowano 31 Stycznia 2015 Opublikowano 31 Stycznia 2015 WSZYSTKIE ida do wzmacniaczy ( zalezy od wyposazenia ) A gdzie jest podłączone grzanie szybki Boczne nie były nigdy podgrzewane tylko tylna klapa Co do przewodów to były rózne w zaleznosci od rocznika oraz wspominanego wyposazenia ( NAVI , TV , RADIO DAB )
piotrpan Opublikowano 31 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 31 Stycznia 2015 WSZYSTKIE ida do wzmacniaczy ( zalezy od wyposazenia ) A gdzie jest podłączone grzanie szybki Boczne nie były nigdy podgrzewane tylko tylna klapa do do przewodów to były rózne w zaleznosci od rocznika oraz wspominanego wyposazenia ( NAVI , TV RADIO DAB ) Wszystko jasne ! Sugerowałem się tymi nitkami w szybie Pozdrawiam
andynl Opublikowano 31 Stycznia 2015 Opublikowano 31 Stycznia 2015 Kiedyś też myślałem że to ogrzewanie i wkurzałem się że nie działa
nedwed Opublikowano 19 Lutego 2015 Opublikowano 19 Lutego 2015 (edytowane) odwieczny problem kazdego nowego posiadacza A4, do czego sa te paski na szybach z boku Nie do podgrzewania szyby lecz to po prostu antena od radia Edytowane 21 Lutego 2015 przez nedwed
Robberto Opublikowano 25 Lutego 2015 Opublikowano 25 Lutego 2015 hehe wlasnie dzisiaj tez zastanawialem sie dlaczego nie grzeja ale teraz juz wszystko jasne
rafal9119 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 mam takie paski tez w swojej b5 też myślałem ze to podgrzewane szyby ale jednak to do anteny idzie
Rekomendowane odpowiedzi