lubieniecki Opublikowano 1 Lutego 2015 Opublikowano 1 Lutego 2015 Witam Orientuje się może ktoś gdzie w Wrocławiu lub okolicach potrafia nastawić zawieszenie dla Audi A4 z zawieszeniem 1bv. Miałem już styczność z zakładem z Nysy na ul. Fredry i odradzam bo jak zapytałem czy maja nastawy do 1bv to popatrzyli na mnie jak na F16 i powiedzieli że to nie ma znaczenia. Dzisiaj jeździłem po zaśnienieżonych drogach i jest masakra. Tył ucieka strasznie, nie wiem po co ruszali tył jak nie było tam nic robione chyba tylko po to żeby to rozregulować.
quadral20004 Opublikowano 1 Lutego 2015 Opublikowano 1 Lutego 2015 dobrze ci pwoedzieli "nie ma znaczenia" moze bita furke miales i po prostu sie nie da ustawic regulacji
lubieniecki Opublikowano 1 Lutego 2015 Autor Opublikowano 1 Lutego 2015 Dziwne że niby takie same bo według tego postu są inne http://a4-klub.pl/index.php?/topic/155521-nastawienia-zawieszenia-a4-b6-2001-2004-sedan-avant/. Przed ich regulacją wszystko było dobrze. W każdym bądź razie pytanie jest o dobry zakład który nastawia geometrie w okolicach Wrocławia
quadral20004 Opublikowano 1 Lutego 2015 Opublikowano 1 Lutego 2015 jesli przeb bylo dobrze to po co jechales do nich ?
lubieniecki Opublikowano 1 Lutego 2015 Autor Opublikowano 1 Lutego 2015 Bo wymieniałem "banany" i chciałem zkontrolować czy jest OK
quadral20004 Opublikowano 1 Lutego 2015 Opublikowano 1 Lutego 2015 kontrola nie wymaga przestawiania geometri,widocznie chlopcy ci cos zje**li
Rekomendowane odpowiedzi