Lukas90 Opublikowano 2 Lutego 2015 Opublikowano 2 Lutego 2015 Witam.Jak w temacie.Kupie wtyczki do cewek z przewodami wychodzącymi z wtyczek,bo moje niestety mają luzy i co chwile auto mi sie trzęsie...bo nie zawsze pali takk jak być powinno...Świece nowe.Ruszę przewodami i chodzi zaraz na 3 cylindrach
edekxp Opublikowano 2 Lutego 2015 Opublikowano 2 Lutego 2015 Wtyczki kupisz z pinami, kable trzeba połączyć.Poszukaj na allegro
Lukas90 Opublikowano 2 Lutego 2015 Autor Opublikowano 2 Lutego 2015 Wtyczki kupisz z pinami, kable trzeba połączyć.Poszukaj na allegro No właśnie potrzebne całe z pinami.Kable się połączy Wtyczki kupisz z pinami, kable trzeba połączyć.Poszukaj na allegro No właśnie potrzebne całe z pinami.Kable się połączy A czy od 2.0 ALT 130 KM będą pasować???Ktoś jest zorientowany w temacie?
edekxp Opublikowano 3 Lutego 2015 Opublikowano 3 Lutego 2015 Będą pasować, przecież cewki takie same tu masz: http://allegro.pl/1j0973724-kostka-zlacze-wtyk-vw-audi-germany-2-8-i5015042677.html
KubaMpakiet Opublikowano 3 Lutego 2015 Opublikowano 3 Lutego 2015 No właśnie potrzebne całe z pinami.Kable się połączy zamow same plastiki z aso kosztuja grosze, zapinuje kazdy elektryk na wiazce
KubaMpakiet Opublikowano 3 Lutego 2015 Opublikowano 3 Lutego 2015 gdzie w pomorskim mieszkasz? w Wrzeszczu na Partyzantow jest sklep z ori czescmi vw/audi moge podac nr tel jak bys chcial
Lukas90 Opublikowano 3 Lutego 2015 Autor Opublikowano 3 Lutego 2015 gdzie w pomorskim mieszkasz? w Wrzeszczu na Partyzantow jest sklep z ori czescmi vw/audi moge podac nr tel jak bys chcial Chojnice.OK.Podaj nr.Najwyżej zamówię i mi przyślą..
edekxp Opublikowano 3 Lutego 2015 Opublikowano 3 Lutego 2015 (edytowane) Dałem ci linka allegro zamow same plastiki z aso kosztuja grosze U gajosa 35 zł za wtyczkę pewnie bez pinów, czyli nie takie grosze Edytowane 3 Lutego 2015 przez edekxp
Lukas90 Opublikowano 3 Lutego 2015 Autor Opublikowano 3 Lutego 2015 Dałem ci linka allegro zamow same plastiki z aso kosztuja grosze U gajosa 35 zł za wtyczkę pewnie bez pinów, czyli nie takie grosze Dzięki Kolego
Rekomendowane odpowiedzi