davidoff82 Opublikowano 3 Lutego 2015 Opublikowano 3 Lutego 2015 Poszukuję numeru pastikowego, prostokątnego w przekroju kołka mocowanego w nadwoziu. Wchodzi w niego siedzisko kanapy... Poszukuję numeru pastikowego, prostokątnego w przekroju kołka mocowanego w nadwoziu. Wchodzi w niego siedzisko kanapy... o tego szukam 8D0 886 373 Dla potomnych.
Mateusz Caputa Opublikowano 19 Marca 2016 Opublikowano 19 Marca 2016 Kolego podpowiedz jeszcze gdzie taki plastik kupić ? Cena nie gra roli byle by nie przewyższała wartości auta xD
davidoff82 Opublikowano 19 Marca 2016 Autor Opublikowano 19 Marca 2016 W serwisie kilka zlotych kosztuje Wysłane z mojego GT-I9060 przy użyciu Tapatalka
Mateusz Caputa Opublikowano 23 Marca 2016 Opublikowano 23 Marca 2016 Kolego pytałem w serwisie i niestety jest nie dostępna ta część, a konkretniej nie produkują już :/ ktoś, coś wie gdzie dostać coś takiego?
davidoff82 Opublikowano 23 Marca 2016 Autor Opublikowano 23 Marca 2016 Kupilem jesienia w serwisie w Sosnowcu bez problemu. Na miejscu mieli... innych pomyslow brak.. Wysłane z mojego GT-I9060 przy użyciu Tapatalka
Mateusz Caputa Opublikowano 23 Marca 2016 Opublikowano 23 Marca 2016 Już zamówione w ASO udało mi się znaleźć, dzięki
kubajvc Opublikowano 17 Lipca 2016 Opublikowano 17 Lipca 2016 Panowie ile kosztuje to w aso? Bo nie wiem czy brać to na allegro czy lepiej w aso. Kurna połamałam to bo mi się zachciało posprzątać pod kanapa ehhhh. A najgorsze że kawałek wpadł mi do środka i pewnie teraz będzie mi tam latał i wkurzał :/
Rekomendowane odpowiedzi