Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

a4 b7 2.0tfsi rs4 body,fela rs5 zaczynamy tuningi ;)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Też jestem ciekaw jak postępy :D:kox:

Opublikowano
  • Autor

auto pomalowane,czeka na poskadanie,niestety teraz skupiam sie na pasku,musze jakies heble zapodac duze bo wpadaja nowe felgi które duzo odslaniaja :P do audi brakuej mi wciul gratów,mocowania blotników,kratki grill jakies spinki nadkola bla bla,biore sie za nie jak juz zrobi sie cieplej,niestety malorz co robil tez nie rozgarniety za bardzo z aparatem wiec nie ma co mieczyc,bedzie u mnie bedziem skladac,bedzie focic!!Apropo czy ktos wie czy dolne listwy drzwiowe rs4 i zwykle audi to to samo?bo tez musze dokupic

Opublikowano
  • Autor

dzieki Tomaszu,zawsze sluzysz fachowa porada

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Co taka cisza ?

Opublikowano
  • Autor

ogolnie nie ma czasu na nic,jade na austria za 2 tyg i paska chcem podrobic a b7 stoi w pl jeszcze,ale powoli kompletuje graty zeby poskaldac do konca,fotki pewnie dopeiro beda jak juz bedzie u mnie,zloze pobujam sie i na handel z powodu zakupu takiej padaczki :)

12919099_967827219990791_1877781451_n_zp

Edytowane przez rs4wagon

Opublikowano

Ale której? 4 czy 6? :kox:

Opublikowano
  • Autor

Nie No oczywiście 4ka,6stka mojego sąsiada

Opublikowano

RS4 :kox: marzenie ale może kiedyś....... :wink:

Opublikowano
  • Autor

Nooo,kupiłem sama karoserie z kwitem za 20k,moze nie tanio ale powoli zrobie ja od podstaw,nowki sztuki k04 tez juz zamówiłem

Opublikowano

No to zakładaj temat bo chętnie będę śledził postęp prac przy takim projekcie :wink:

Opublikowano
  • Autor

Na razie bez sensu zakładać temat bo w tym roku raczej nic przy niej nie podziałam,będę kompletował aftermaketowe gadżety,muszę kupic prawdopodobnie a4 2.5tdi i z niej wziąsc środek skrzynie zawieszenie i reszte pierdół i silnik wezmę z a6,jest to najtańsza opcja żeby to złożyć,w srodku siedzenia z carbonu recaro pole position,kiera RAID 320 taka jak w pasku ze znaczkiem Rs i chyba tyle,całe zawieszenie chce odmalować i dac poliuretan

Opublikowano

I nie zapomnij tego relacjonować tutaj:-) bo zapowiada się poważna robota:-)

Opublikowano

Na razie bez sensu zakładać temat bo w tym roku raczej nic przy niej nie podziałam,będę kompletował aftermaketowe gadżety,muszę kupic prawdopodobnie a4 2.5tdi i z niej wziąsc środek skrzynie zawieszenie i reszte pierdół i silnik wezmę z a6,jest to najtańsza opcja żeby to złożyć,w srodku siedzenia z carbonu recaro pole position,kiera RAID 320 taka jak w pasku ze znaczkiem Rs i chyba tyle,całe zawieszenie chce odmalować i dac poliuretan

Grubo .

Opublikowano
  • Autor
:) spokojnie wszystko bedzie,praca i brak garazu swojego bardzo mnie ogranicza :( ,inaczej wieczorkami bym cos dłubał.passata będę sprzedawał w maju,fajnie jakby poszedł w całości ,i wtedy przywiozę audi.Bedzie na pewno więcej fotek jak dotychczas
Opublikowano

Jak byś miał jakieś ciekawe zaciski na sprzedaż w dobrej kasie pisz :V

Powodzenia w modach Panie :)

Opublikowano
  • Autor

Jak byś miał jakieś ciekawe zaciski na sprzedaż w dobrej kasie pisz :V

Powodzenia w modach Panie :)

dzieki,na pewno sie przyda,mam 4 sety z18 w tej chwili na handel,w sumie 3 bo PEPEquattro bierze secik,jak cos to PW

Edytowane przez rs4wagon

Opublikowano

PW napisane :)

Fajną robotę robisz :P Jak byś kiedyś miał części z S4 B7 to też pisz. Grill, dokładka tylna pod wydech lub elementy wnętrza.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano
  • Autor

PW napisane :)

Fajną robotę robisz :P Jak byś kiedyś miał części z S4 B7 to też pisz. Grill, dokładka tylna pod wydech lub elementy wnętrza.

dziekówa,szczerze takich gratów nie mam bo nie sa mi potrzebne wiec nawet nie szukam :)

Co taka cisza ?

https://youtu.be/O9Qkdvxngb0

Opublikowano

coraz bardziej popularne staje się kupowanie zwykłego body i modzenie na "rs"

szkoda że nie będzie latało po pl