Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

a4 b7 2.0tfsi rs4 body,fela rs5 zaczynamy tuningi ;)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Hej Lorence,kolor zostaje bo za dużo roboty aby zmienić to tak jak książka pisze,choc nie powiem korci mnie jakis banana yellow czy cos w ten desen,mysle jeszcze okleic z zewnątrz jakaś fajna folią ale to na razie tylko plany,na 90% bedzie taki kolor jak jest plus rotory na czarno,zaciski przód tył na żółto,żółte dekory w środku i żółta skóra ;) tak se wymyśliłem,lusterka zostaną w satynie+relingi reszta ramek czarno plus moze pełen grill z rs6 tez wokoło na czarno plus jakies śmieszne naklejki po po bokach tez czarne hah,zobaczymy wizji jest trochę.najbardziej chciałbym zrobic sensory,spryski i samopoziomowanie jak w orginale

Opublikowano

Hej Lorence,kolor zostaje bo za dużo roboty aby zmienić to tak jak książka pisze,choc nie powiem korci mnie jakis banana yellow czy cos w ten desen,mysle jeszcze okleic z zewnątrz jakaś fajna folią ale to na razie tylko plany,na 90% bedzie taki kolor jak jest plus rotory na czarno,zaciski przód tył na żółto,żółte dekory w środku i żółta skóra ;) tak se wymyśliłem,lusterka zostaną w satynie+relingi reszta ramek czarno plus moze pełen grill z rs6 tez wokoło na czarno plus jakies śmieszne naklejki po po bokach tez czarne hah,zobaczymy wizji jest trochę.najbardziej chciałbym zrobic sensory,spryski i samopoziomowanie jak w orginale

Gratulacje pomysłowości i samozaparcia w realizacji projektu :D

Zastanów się nad pomalowaniem rotora w tytan mat.

Pod to big brake z kontrastowym do felgi zaciskiem :D

PS. Wrzuć pls zdjęcia w miarę postępu prac,

Pozdrawiam!

Opublikowano
  • Autor

dzieki Max,problem w tym ze tytan bedzie zblizony kolorystycznie do koloru auta,auto jest szare a tytan jest w miare podobny?czy jestem daltonem?

10689745_927691803931833_761827002238255

uploadfromtaptalk1373224511556_zps6uhar2

jak widac deko sie to zlewa,wg mnie jakby dac je na czarno bylo by duzo lepiej,plus kontrastem by byly duze zaciski w zoltym kolorze

IMG_3398_zps4ywm64ac.jpg

czarna felga siada duzo lepiej wg mnie ;)

image_zpsp92o8aoe.jpg

i znalazlem taki srodek,dla mnie marzenie....jedyne co mnie powstrzymuje przed kupnem to jego cena hahaha

Opublikowano

Kolorystyka nie do końca w moim guscie:-) a cena jaka?

Ale auto pierwsza klasa:-)

Opublikowano

dzieki Max,problem w tym ze tytan bedzie zblizony kolorystycznie do koloru auta,auto jest szare a tytan jest w miare podobny?czy jestem daltonem?

10689745_927691803931833_761827002238255

uploadfromtaptalk1373224511556_zps6uhar2

jak widac deko sie to zlewa,wg mnie jakby dac je na czarno bylo by duzo lepiej,plus kontrastem by byly duze zaciski w zoltym kolorze

IMG_3398_zps4ywm64ac.jpg

czarna felga siada duzo lepiej wg mnie ;)

image_zpsp92o8aoe.jpg

i znalazlem taki srodek,dla mnie marzenie....jedyne co mnie powstrzymuje przed kupnem to jego cena hahaha

Masz rację.

Nie zauważyłem, że masz lakier szary Daytona :D

Zrób kontrastowe felgi ale nie czarne.

Nie każda czarna felga wygląda dobrze, mimo rozmiaru.

Dobrze w czerni wyglądają takie ażurowe wzory np. DTM z B7

Zrób lustra z RS4 satyna i rotory też niech Ci pomalują w satynę (tak jak lustra, grill, ramki okien)

Bedzie miód malina :D

PS. Wnętrze oryginalne, ciekawe te plastry miodu :D

Pozdrwiam i dzięki za foto!

Opublikowano

Rotor wymiata .

Te rotory to 20 ?

Opublikowano
  • Autor

tak,ori z rs5 9et26,na to planuje opone 225/35 lub 235/30,jeszcze nie wiem które.

a cena jaka?

dyszke :(

Opublikowano

te fotele to jakaś porażka :facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm:

Opublikowano
  • Autor

fotele ?? chyba chodzi ci o kolor?

Opublikowano

Ten kolor kojarzy mi się jakby te fotele były z jakiegoś zabawkowego sklepu dziecięcego aniżeli do fury, która ma się odpychać;). Fotele same w sobie nie są złe :Dale kolor według mnie porażka lecz każdy pakuje co mu się podoba;).

Opublikowano

fajny projekt bede obserwowal poczynania i zycze powodzenia

Opublikowano
  • Autor

Ten kolor kojarzy mi się jakby te fotele były z jakiegoś zabawkowego sklepu dziecięcego aniżeli do fury, która ma się odpychać ;). Fotele same w sobie nie są złe :Dale kolor według mnie porażka lecz każdy pakuje co mu się podoba;).

jestesmy przyzwyczajeni do szarych aut to i srodki sa szare,dlatego ja czesto w weekend jezdze do centrum londynu popaczec wlasnie na te zabawki dla duzych chlopców ;) laFerarri Lambo wszelkiej masci a nawet i bentki maja cudaczne kolory wnetrz,wiadomo o gustach sie nie dyskutuje,mi jednak w sportowych typowo furach sie podobuje :) wiem ze moja nie sportowa,ale z zaciskami,decalami w srodku zótlymi podejrzewam ze bylyby najs,lecz nie wydam tyle na bank na te fotele

fajny projekt bede obserwowal poczynania i zycze powodzenia

dzieki kolego ;) pozdr

Opublikowano

te fotele to jakaś porażka :facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm:

Ja mam całkiem odmienne zdanie. Jak dla mnie dają rade :kox: W ogóle auto na tych rotorach zrywa papę z dachu :slina: Szacun :thumbup1:

Opublikowano
  • Autor

fotele jak najbardziej,to orginal z rs4 recaro,wiekszosci na pewno chodzi o ich kolor,ja bym w sumie nie plakal jakby byly zólte,swoja droga czy jest jakis kod lakieru taki sam jak lustra rs4 ?niby srebrne ale nie do konca,czy to ta satyna o kótej kolega wyzej pisal?w sumie jakby ramki relingi,lustra i kola walnac wlasnie tak tez by bylo spoko,tylko straci juz chyba z wizerunku bandyty dosc duzo

Opublikowano

Tak to satyna. Ciężki temat tak pomalowac :kwasny:

Opublikowano
  • Autor

no wlasnie,ale malowane sa na bank bo widze ze klar odlazi przy mocowaniu do trójkata do drzwi,ciekawe ...

Opublikowano

Kurcze naprawdę ciekawy projekt się tutaj tworzy :decayed: na pewno będę zaglądał. Powodzenia w realizacji! ;)

Opublikowano

A4 jak A4, ale te golfy Mk1 co masz/miales to peozja. Te klasyki zasluguja na takie traktowanie :thumbup1:

Opublikowano
  • Autor

Hehe no mk1 u mnie bedzie zawsze,nigdy nie zapomne jak w 1998 moj kolega sprowadzil z austrii mk1 Gti 1.8 na szprycy!!!po przejazdzce zachorowalem,swoje 1wsze Gti kupilem w 1999 I Od tamtej pory juz mi tak zostalo do vw,tego czerwonego sprzedalem tylko dlatego ze żabojad zaplacil dobre euro a w pl nie wziol bym nawet polowy tego,takze po sprzedazy Od razu zakupilem nastepne ale to juz bedzie bez szalenstw.co do audi zawsze mi sie podobaly takie szerokie,o ile z zakupem takiego auta nie ma problemu to z jego servisowaniem juz tak,dlatego padlo na 2.0tfsi.

Opublikowano

Z Mk1 zaczela sie moja przygoda z motoryzacja, mam do auta ogromny sentyment i marzenie aby taki golf stanal u mnie w garazu raz jeszcze. Do dzis zaluje, ze go sprzedalem ale to bylo z 15 lat temu.