mattier Opublikowano 5 Lutego 2015 Opublikowano 5 Lutego 2015 Witam Mam audi a4 b7 2005r kombi. Jasny środek i kierownica. Mam trochę przetartą kiere i chciałbym zamówić zestaw do koloryzowania kierownicy i gałkę zmianę biegów. Ale muszę dokładnie wiedzieć jaki mam kolor. Jak mogę to odczytać lub znaleść. Pozdrawiam Witam Mam audi a4 b7 2005r kombi. Jasny środek i kierownica. Mam trochę przetartą kiere i chciałbym zamówić zestaw do koloryzowania kierownicy i gałkę zmianę biegów. Ale muszę dokładnie wiedzieć jaki mam kolor. Jak mogę to odczytać lub znaleść. Pozdrawiam A chciałem dodac ze mam ksiązkę serwisowa i tam jest wlepka z wszytkimi danymi i z tego da się odczytać czy moze znalałem ze pod kanapą tez ma byc wlepka ale tak są same numery. Pomoże ktoś ?
jacek70 Opublikowano 5 Lutego 2015 Opublikowano 5 Lutego 2015 Wszystkie dane na wlepce są zapisane w postaci kodów. Jest oczywiście możliwość rozkodowania .Ja szukałem w necie i się udało.Jednak to trochę trwało.
mattier Opublikowano 5 Lutego 2015 Autor Opublikowano 5 Lutego 2015 Wszystkie dane na wlepce są zapisane w postaci kodów. Jest oczywiście możliwość rozkodowania .Ja szukałem w necie i się udało.Jednak to trochę trwało. Możesz podesłać linka do jakieś stronki ?
Fido Opublikowano 5 Lutego 2015 Opublikowano 5 Lutego 2015 http://lmgtfy.com/?q=audi+kody+wyposa%C5%BCenia
nitroo Opublikowano 5 Lutego 2015 Opublikowano 5 Lutego 2015 Jak zdejmiesz poduszkę, to wewnątrz kiery będziesz miał naklejkę z kolorem.
Rekomendowane odpowiedzi