muunv Opublikowano 19 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2015 i tak to wyglada na springach -30mm;) myslalem ze bedzie sie gozej jezdzilo ale nie jest zle, fakt troszke taczkowato sie zrobilo ale da sie jezdzic;) tak bylo a tak jest;) i pare fotek dystanse 8mm pasuja idealnie. i to na tyle......... Jak narazie, niebawem cos sie szykuje... Zmienil sie komfort jazdy na springach?Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAT1000 Opublikowano 19 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2015 Hmmmmm chyba srebrne lepiej leżały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bubson22 Opublikowano 19 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2015 nie jest zle tak jak opisalem jest ok;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muunv Opublikowano 19 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2015 nie jest zle tak jak opisalem jest ok;)Sory, nie doczytalem. Ogarnalem tylko fotki Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudy30 Opublikowano 19 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2015 auto prezentuje się bardzo ładnie powodzenia w modach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Animal Opublikowano 20 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2015 Jak dla mnie fajnie pasują w tym kolorze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bubson22 Opublikowano 31 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 (edytowane) no i stalo sie audika sprzedana milo mi bylo wam ja przedstawic i czytac wasze opinie;)miala byc b8 niestety inne inwestycje zmusily mnie do kupna tanszego auta z nadzieja ze na wiose bedzie to o czym mysle... na chwile obecna zostaje troche w temacie bede latal z takim silnikiem 1.9 tdi awx 131km;) moze ktos trafi co za furka Edytowane 31 Października 2015 przez bubson22 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor83 Opublikowano 31 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 A3 8l? Passat b5 fl? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bubson22 Opublikowano 31 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 blisko passata;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rs4wagon Opublikowano 31 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 ej siks?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor83 Opublikowano 31 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 Golf IV avant? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bubson22 Opublikowano 31 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 (edytowane) skoda superb powiem wam ze jestem w szoku ile w tym aucie jest miejsca;) 2002r. z grudnia 1.9 tdi awx bi-xenon parktronic polskora z elektryka i pamiecia pakiet chrom grzane fotele i kanapa tyl alu 17 diody w lusterkach od dolu tempomat pelna opcja bez szyberdachu i navi. obnizajace sie lusterko prawe przy wbicu wstecznego magiczny przebieg 150tys.km ksiazka do 07.2014r i przebieg 137tys.km mam nadzieje ze z tym przebiegiem silnik bedzie bombowiec auto przywiozl brat z niemiec bita w lewa lampe. juz zrobiona ipomalowana po niedzieli rejstruje;) Edytowane 31 Października 2015 przez bubson22 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbas Opublikowano 1 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2015 Graty nowej fury Felgi w B7 miały ET 33 ? Obcierały Ci te koła po zmianie zawieszenia ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinch001 Opublikowano 1 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2015 Graty nowej fury Felgi w B7 miały ET 33 ? Obcierały Ci te koła po zmianie zawieszenia ? Jak ET 33 to nie ma prawa obcierać , ja mam ET 43 i dystans 11mm to daje ET 32 i też nic nie obciera . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bubson22 Opublikowano 5 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2015 wszystko bylo ok nie obcieraly;) a to nowa furka;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudy30 Opublikowano 8 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2015 ładna superb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bubson22 Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2016 (edytowane) Witam panowie wrocilem do marki bo nie da sie niczym innym jezdzic;) powoli zaczne wam pokazywac autko i mody;) po niedzieli skladamy projekt;) Baza A4 b7 seryjnie byl 2.0 tdi wsadzony 1.9 tdi avf. rok 2007. pomysl ubrac sline dokladka na 2 ruly juz jest blotniki oczywiscie mialy rdze na rantach odrazu przy okazji robimy;) komora umyta muzyka juz tez jest (bose) zderzak komplet juz pomalowany co do reszty to jestm na poletku;) zostaje srodek. ale to potem moze czerwiec;) Edytowane 9 Kwietnia 2016 przez bubson22 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbas Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Szybko zmieniłeś Łade mody się szykują Według mnie to masz tam BRB wsadzone bo góra wygląda jak w BRB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bubson22 Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Szybko zmieniłeś Łade mody się szykują Według mnie to masz tam BRB wsadzone bo góra wygląda jak w BRB nie nie kolego avf;) tu caly opis przygody http://a4-klub.pl/index.php?/topic/349424-zmiana-silnika-20tdi-bpw-na-19-tdi-avf/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marny88 Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2016 muzyka juz tez jest (bose) hmmm poznaje tą folię stretch- sam głośniki w nią zawijałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi