Norbi2 Opublikowano 6 Października 2008 Opublikowano 6 Października 2008 Witam muszę wymienić środkowy tłumik jaki jest najlepszy i jakie są koszta może ktoś mi podpowiedzieć
mlodyy Opublikowano 7 Października 2008 Opublikowano 7 Października 2008 ja bym proponowal Bosala a koszt to okolo 320zl mozesz kupic zamienik za 180zl ale max 1,5 roku i do wymiany
Norbi2 Opublikowano 7 Października 2008 Autor Opublikowano 7 Października 2008 ja bym proponowal Bosala a koszt to okolo 320zl mozesz kupic zamienik za 180zl ale max 1,5 roku i do wymiany a czy przy gazie ma to jakąś różnicę jeśli chodzi o wytrzymałość
maniek598 Opublikowano 7 Października 2008 Opublikowano 7 Października 2008 przy gazie pada dużo szybciej .
mlodyy Opublikowano 8 Października 2008 Opublikowano 8 Października 2008 tak jak maniek598 napisal pada duzo szybciej wiec jelsi niechcesz miec po zimie tego samego problemu to zainwestuj w cos lepszego nie tani badziew
woodie Opublikowano 12 Października 2008 Opublikowano 12 Października 2008 Trudno określić jaki najlepszy - zależy co chcesz optymalizować -tłumienie dźwięku, wytrzymałość, obliczenie na moc (lepsze odprowadzanie spalin). Moim zdaniem najlepiej dać to do zrobienia fachowcom, którzy dorobią tłumik do Twojego pojazdu i preferencji. I proponowałbym z kwasówki, będzie dość trwały.
Rekomendowane odpowiedzi