rakopitt Opublikowano 7 Października 2008 Opublikowano 7 Października 2008 Witam Mam pytanie...gdzie w Lublinie i okolicach można profesjonalnie i tanio zregenerować turbinę?? Znalazłem na internecie taka firmę Ream Poland na Abramowickiej...co o niej sądzicie...warto?? Ktoś tam już regenerował turbinę?? Inne adresy mile widziane :> PS: Jeśli mój wątek jest sformułowany niepoprawnie...proszę o wybaczenie...to mój pierwszy :>
Dev Opublikowano 8 Października 2008 Opublikowano 8 Października 2008 bardzo dobra firma ja tylko tam wysyłam dmuchawki do naprawy
Hugo Opublikowano 10 Października 2008 Opublikowano 10 Października 2008 Możesz śmiało do nich jechać
rakopitt Opublikowano 10 Października 2008 Autor Opublikowano 10 Października 2008 a co sie dzieje? Moje autko wpada w tryb awaryjny (notlauf) Z tego co sobie poczytałem na forum (różnie piszą) ale przeważnie jest to wina zatartych kierownic w turbinie albo zawór N75 W dziale zrób to sam jest instrukcja jak przeczyścić te kierownice ale boję się że coś nie tak zrobię i wtedy bedę miał większy problem Pozatym nie wiem czy to wystarczy więc chciałbym to oddać do jakiegoś warszatu żeby mi to zrobili profesjonalnie i kompleksowo[br]Dopisany: 10 Październik 2008, 10:37_________________________________________________A może mi ktoś wytłumaczyć tak z czystej ciekawości dlaczego w Ream Poland ceny podają netto?
ctv Opublikowano 10 Października 2008 Opublikowano 10 Października 2008 wtakim razie zapraszam do nas 602669936
rakopitt Opublikowano 14 Października 2008 Autor Opublikowano 14 Października 2008 Dzięki ctv :> Wiem że bez turbiny będzie ciężko (wróżenie z fusów :>) ale możesz orientacyjnie powiedzieć ile to będzie mnie kosztowało (podstawowy pakiet) turbina garretta do AFN 110KM??
ctv Opublikowano 14 Października 2008 Opublikowano 14 Października 2008 po pierwsze trzeba diagnozowac,generalnie od 21 mamy urlop wiec radze sie pospieszyc
sebak4 Opublikowano 5 Lutego 2012 Opublikowano 5 Lutego 2012 Witam! Polecam firmę dieseltechnika z Lublina. Robiłem u nich swoją turbinkę i muszę powiedzieć że jestem bardzo zadowolony. Profesjonalna regeneracja za dobrą kasę i jeszcze rok gwarancji dostałem. [br]Dopisany: 05 Luty 2012, 12:03_________________________________________________
Rekomendowane odpowiedzi