mariuszolek Opublikowano 11 Lutego 2015 Opublikowano 11 Lutego 2015 Panowie, uchwyt w tylnym podłokietniku nie reaguje, nie mogę go wysunąć. Mogę go jakoś wymontować i sprawdzić w czym tkwi problem?
kasiat Opublikowano 19 Lutego 2015 Opublikowano 19 Lutego 2015 U mnie jest taki problem że nie mam tego uchwytu czyli mam inny podłokietnik szkoda bo kubki też w tyle by się przydały
GreGoriO Opublikowano 19 Lutego 2015 Opublikowano 19 Lutego 2015 uchwyt się normalnie wysuwa w całości, jest na wcisk.
bigMuzzy Opublikowano 20 Lutego 2015 Opublikowano 20 Lutego 2015 Mam ten sam problem. Nie mogę wysunąć uchwytu na napoje z tylnego podłokietnika..
Piotrek81 Opublikowano 20 Lutego 2015 Opublikowano 20 Lutego 2015 prawdopodobnie cos sie wylalo w srodku,i jest poklejone,mialem ten sam problem,na szczescie udalo mi sie to otworzyc,przeczyscilem dokladnie i narazie smiga
GreGoriO Opublikowano 20 Lutego 2015 Opublikowano 20 Lutego 2015 (edytowane) Kurcze nie umiem dodać pdf do postu. Zainteresowanych proszę maila na PW. wyślę skan z ELSY jak rozebrać. Edytowane 20 Lutego 2015 przez GreGoriO
greg2505 Opublikowano 5 Czerwca 2015 Opublikowano 5 Czerwca 2015 Spróbuj energicznie stuknąć w kubki tak jak byś chciał je otworzyć,ja tak robię u siebie bo po lekkim wciskaniu nie wychodzą,a jak stuknę we front wysuwają się bez problemu,nie są posklejane ,nic się nie wylało ,mam tak od zakupu auta,demontowałem je ale nie bardzo jest tam co zaradzić
mariuszolek Opublikowano 5 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 5 Czerwca 2015 Spróbuj energicznie stuknąć w kubki tak jak byś chciał je otworzyć,ja tak robię u siebie bo po lekkim wciskaniu nie wychodzą,a jak stuknę we front wysuwają się bez problemu,nie są posklejane ,nic się nie wylało ,mam tak od zakupu auta,demontowałem je ale nie bardzo jest tam co zaradzić mam dokładnie to samo, mocno stuknę palcem i wychodzą. Też próbowałem to rozmontować ale rezultat żaden
Rekomendowane odpowiedzi