przemek1259 Opublikowano 19 Lutego 2015 Opublikowano 19 Lutego 2015 Witam, czy tak ma być, że jak odkręcę korek wlewu oleju na włączonym silniku, to w momencie położenia korka na swoim miejscu, zasysa go? Nie jakoś bardzo mocno, tylko czuć minimalnie jak się go podnosi, że jest on zasysany. nikt nie pomoże?
Dajmon Opublikowano 19 Lutego 2015 Opublikowano 19 Lutego 2015 Pełna odpowiedź na priv. Korek ma być zasysany. Niech mi nikt nie wmawia, że ma być na odwrót.
chrzanio Opublikowano 21 Lutego 2015 Opublikowano 21 Lutego 2015 Mam tak samo. Dobrze czy cos nie tak ?
przemek1259 Opublikowano 21 Lutego 2015 Autor Opublikowano 21 Lutego 2015 podobno dobrze . A masz taki objaw że jak puścisz sprzęgło szybciej podczas zmiany biegów do szarpnie autem? Albo obroty lekko do góry idą i dopiero opadają?
jurus38 Opublikowano 25 Maja 2016 Opublikowano 25 Maja 2016 Witam, czy tak ma być, że jak odkręcę korek wlewu oleju na włączonym silniku, to w momencie położenia korka na swoim miejscu, zasysa go? Nie jakoś bardzo mocno, tylko czuć minimalnie jak się go podnosi, że jest on zasysany. nikt nie pomoże? Tez to mam zasysa korek ze nie sposob go odkrecic masz moze rozwiazanie twojego problemu Witam, czy tak ma być, że jak odkręcę korek wlewu oleju na włączonym silniku, to w momencie położenia korka na swoim miejscu, zasysa go? Nie jakoś bardzo mocno, tylko czuć minimalnie jak się go podnosi, że jest on zasysany. nikt nie pomoże? U mnie zasysa bardzo mocno i silnik szatkuje ,usunoles problem ktos pomogl ? tez ma problem mocno zasysa korek i silnik szatkuje ktos pomoze ?
Rekomendowane odpowiedzi