gigss Opublikowano 20 Lutego 2015 Opublikowano 20 Lutego 2015 Witam Nie mam prądu na podsufitce nad bagażnikiem w audi a4 b5 kombi nad siedzeniami z przodu i z tylu świeci się normalnie w drzwiach również co może być nie tak
jacek70 Opublikowano 21 Lutego 2015 Opublikowano 21 Lutego 2015 Do sprawdzenia wiązka przewodów idąca do lampki oraz mikrowyłącznik w klapie.
ryba85 Opublikowano 21 Lutego 2015 Opublikowano 21 Lutego 2015 a gdzie jest włacznik oswietlenia bagarznika w sedanie?
jacek70 Opublikowano 21 Lutego 2015 Opublikowano 21 Lutego 2015 Może być przy zamku ale pewny nie jestem.
gigss Opublikowano 21 Lutego 2015 Autor Opublikowano 21 Lutego 2015 A to nawet jak na ręcznym włączaniu na 1 sie nie swieci to może byc wina mikrowlacznika ? Oraz jak lecą przewody w kombiku ?
BazylGT Opublikowano 4 Marca 2015 Opublikowano 4 Marca 2015 A to nawet jak na ręcznym włączaniu na 1 sie nie swieci to może byc wina mikrowlacznika ? Oraz jak lecą przewody w kombiku ? Podpinam się pod pytanie kolegi - u mnie też oświetlenie bagażnika w avancie leży. Nie ma tam prądu. Ręcznie też na 1 nie świeci. Czy to faktycznie może być wiązka klapy lub/ i wina mikrowyłącznika w zamku? Może ktoś coś kiedyś, bo strasznie mnie brak światła w bagażniku irytuje... co sprawdzić oprócz oczywiście bezpiecznika który jest ok? U mnie dodatkowo brak oświetlenia rejestracji, ale jeszcze za tym nie grzebałem - może styki, może żarówki... Dodam że centralny ok, wycieraczka też ok.
gigss Opublikowano 9 Marca 2015 Autor Opublikowano 9 Marca 2015 wymontowałem całą płytkę i polutowałem ją jeszcze raz i teraz już działa wszystko
Rekomendowane odpowiedzi