Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Fotele a6 c5 do a4 b5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jest jakaś różnica w mocowaniach oparcia sedan/avant w c5 i jak to pasuje do b5 ?

Opublikowano
  • Autor

Avant c5 ma tak samo mocowane oparcie jak liftowy avant a4 co do sedana to niewiem bo nie miałem w ręce takiej kanapy

• 10 miesięcy temu...
Opublikowano

ktoś mógłby opisać dokładnie jak przerobić pamięć fotela kierowcy z c5 do b5 bez pamięci? zdobyłem jakoś schematy ale są słabo czytelne dla mnie

Avant c5 ma tak samo mocowane oparcie jak liftowy avant a4 co do sedana to niewiem bo nie miałem w ręce takiej kanapy

no weź pomóż z tą wiązką :D

Opublikowano
  • Autor

ktoś mógłby opisać dokładnie jak przerobić pamięć fotela kierowcy z c5 do b5 bez pamięci? zdobyłem jakoś schematy ale są słabo czytelne dla mnie

no weź pomóż z tą wiązką :D
napisałem Ci PW jak to najprościej ogarnąć
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

wiem czytałem :hi:

moje kostki z foteli z c5 i te ktore mam w aucie są rozne; potrzebuje informacji, jakie są kable w kostkach grzania. w samochodzie mam 2x brązowy i 2x czarnozielony a w fotelu jest 2x brązowy i 2x czarnozolty. podpiąć po prostu kolorami i powinno być spoko? drugie pytanie, skąd wziać zasilanie do podswietlania lampki w fotelu?

Opublikowano
  • Autor

wiem czytałem :hi:

moje kostki z foteli z c5 i te ktore mam w aucie są rozne; potrzebuje informacji, jakie są kable w kostkach grzania. w samochodzie mam 2x brązowy i 2x czarnozielony a w fotelu jest 2x brązowy i 2x czarnozolty. podpiąć po prostu kolorami i powinno być spoko? drugie pytanie, skąd wziać zasilanie do podswietlania lampki w fotelu?

podświetlania lampki w fotelu?
Opublikowano

no, z tylu fotela jest lampka która się pewnie zapala jak ktoś z tylu wsiada, to się chyba nazywa podświetlenie nóg czy coś.

Opublikowano

w tylnych obiciach foteli są lampki, może nie w każdym ale jednak

Opublikowano
  • Autor

aa te lampki z krańcowek drzwi jak masz np czerwone lampki po otwarciu drzwi ci się zapala a co do grzania ja podłączyłem we fotelach z a6 grzanie po schemacie z a4 b5 i wsio pasowalo

Opublikowano

masz ten schemat? a krancowki to gdzie? te kable co ida do licznika zeby na fisie było?

Opublikowano
  • Autor

masz ten schemat? a krancowki to gdzie? te kable co ida do licznika zeby na fisie było?

masz lampki w drzwiach??
Opublikowano

mam, przod i tył czerwone.

Opublikowano
  • Autor

mam, przod i tył czerwone.

to pod nie się wepnij najłatwiej
Opublikowano

dobra, coś ogarnę.

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

ktoś próbował przekładać sam materiał z oparcia kanapy ?

Opublikowano

Ja, z gąbkami najlepiej przełożyć bo nie musisz rozpinać tych metalowych zapinek a później naciągać materiału. Więcej rzeźby z podłokietnikiem ale też się da zrobić.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Razem z kolega smky95 z forum wymyslilismy sposob mocowania przedniego fotela z a6 c5 do a4 b5 zeby frontowa czesc fotela byla jak najznizej ;) w porownaniu do mocowania ori z c5 siedzi sie teraz o niebo lepiej praktycznie tam samo nisko jak w fotelu z b5 a wygodnie jak w fotelu z c5 :banan:

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

6.jpg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Podlaczal ktos z was tylna kanape podgrzewana?