Rudziak Opublikowano 26 Lutego 2015 Opublikowano 26 Lutego 2015 Witam posiadam Audi A4B6 2001rok poj 2.0 alt z lpg wczoraj wyciągnąłem akumulator zeby go podladowc bo nie palil podlaczylem dzisiaj aku z powrotem odpalil normalnie ale kontrolki gazu mi sie nie swieca i w ogole nie moge przelaczyc na gaz?nie wiem co jest grane
darko Opublikowano 26 Lutego 2015 Opublikowano 26 Lutego 2015 zobacz,czy gdzieś obok aku nie leżą luźne lub urwane przewody z centralki gazowej, standardowo do aku powinny być podłączone dodatkowo dwa przewody, plus i minus sterownika gazowego, druga opcja spalony bezpiecznik od owego sterownika,powinien znajdować się gdzieś w pobliżu aku-podłączony pod plus
kosmo.a3 Opublikowano 26 Lutego 2015 Opublikowano 26 Lutego 2015 zobacz,czy gdzieś obok aku nie leżą luźne lub urwane przewody z centralki gazowej,standardowo do aku powinny być podłączone dodatkowo dwa przewody, plus i minus sterownika gazowego, raczej tą opcje obstawiam ze może jeszcze przewód sie przełamał
Rudziak Opublikowano 26 Lutego 2015 Autor Opublikowano 26 Lutego 2015 dzięki za pomoc jutro rano pójde do auta i zerkne co tam jest grane i najwyzej sie odezwe co i jak pozdro
Rekomendowane odpowiedzi