vega25 Opublikowano 26 Lutego 2015 Opublikowano 26 Lutego 2015 Witam. Pytanie proste może banalne ale jakim sprawdzonym sposobem najlepiej i najlepszym efektem odrestaurować chromy na samochodzie?? chodzimi o emblemat,grill itp.
lukasz6341 Opublikowano 27 Lutego 2015 Opublikowano 27 Lutego 2015 ja osobiscie robilem to wd40 na miekka szmatke i polerka ladnie sie czysci a do tego jakies plamki po smole/lepiku sie zmywaja
sebidi Opublikowano 1 Marca 2015 Opublikowano 1 Marca 2015 Witam. Pytanie proste może banalne ale jakim sprawdzonym sposobem najlepiej i najlepszym efektem odrestaurować chromy na samochodzie?? chodzimi o emblemat,grill itp.Autosol metal polish pasta polerska do metali efekt miazga polecam .....Widać miejsce spolerowane ręcznie ta pastą Grill i znaczek tez tym zrobiłem wygląda jak nowy
Polko_V Opublikowano 14 Marca 2015 Opublikowano 14 Marca 2015 ...jak dla mnie od autosolu to o niebo lepsza jest pasta dursol. Mocniejsza lepsze właściwości ścierne...moje flaty nie chciały się bardzo poddać pod autosolem i dopiero jak dursolem je potraktowałem, to efekt zaczynał się pojawiać. Od tamtej pory "wszystko" robię dursolem, ale wiadomo ile ludzi tyle opini
Rekomendowane odpowiedzi