jospethe Opublikowano 28 Lutego 2015 Opublikowano 28 Lutego 2015 (edytowane) Kupowanie używanych klocków to jak zakładanie zużytej prezerwatywy. Kto robi takie rzeczy... Jak kogoś stać na B7 to i na nowe klocki też powinno starczyć kasy. Na takich rzeczach sie nie oszczędza i nie kombinuje. Edytowane 28 Lutego 2015 przez jospethe
Tajfun211 Opublikowano 28 Lutego 2015 Autor Opublikowano 28 Lutego 2015 Kupowanie używanych klocków to jak zakładanie zużytej prezerwatywy. Kto robi takie rzeczy... Tłumaczyłem już że chciałem kopić tylko zaciski, klocki zawsze kupuję nowe ale skusiłem się bo zapewniał że stan igła no i mam nauczkę
tauka Opublikowano 28 Lutego 2015 Opublikowano 28 Lutego 2015 (edytowane) Jak na allegro coś kupisz, i Ci nie pasuje to też na koszt sprzedawcy wysyłasz? Ja je ocenilem okiem laika i tak opisałem załaczajac zdjecie. Nikt nie bronił prosić o więcej. Info. Ja jak coś kupuje i nie mam pewności albo zdjęcia są słabe, to proszę o dodatkowe. Ty mi nie wierzyłes z wysylka i chciales za pobreaniem paczke, a co do stanu uwierzyles na slowo? Wykazuje dobra wolę i chce sie dogadac a ty wydziwiasz i cały czas nazywasz oszustem. Jakby moim celem było oszukiwanie, to bym słowa z Tobą nie zamienił, i już by mnie tu dawno nie było. Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Edytowane 28 Lutego 2015 przez tauka
Tajfun211 Opublikowano 28 Lutego 2015 Autor Opublikowano 28 Lutego 2015 Jak na allegro coś kupisz, i Ci nie pasuje to też na koszt sprzedawcy wysyłasz? Ja je ocenilem okiem laika i tak opisałem załaczajac zdjecie. Nikt nie bronił prosić o więcej. Info. Ja jak coś kupuje i nie mam pewności albo zdjęcia są słabe, to proszę o dodatkowe. Ty mi nie wierzyłes z wysylka i chciales za pobreaniem paczke, którą wyslalem na swój koszt, a co do stanu uwierzyles na slowo? Wykazuje dobra wolę i chce sie dogadac a ty wydziwiasz Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Przestań bo już nie mogę znowu się mijasz z prawdą, już mi się nie chce pisać nawet. Na jaki Twój koszt wysłałeś niby? Dogadaliśmy cenę z wysyłką mam Ci zacytować?
tauka Opublikowano 28 Lutego 2015 Opublikowano 28 Lutego 2015 (edytowane) Tak było, poprawilem, zacytowales przed poprawieniem Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Edytowane 28 Lutego 2015 przez tauka
Tajfun211 Opublikowano 28 Lutego 2015 Autor Opublikowano 28 Lutego 2015 Dobra skończmy to bo już się robi naprawdę bardzo żenujące, wyślę Ci ten złom najtaniej jak się da i czekam na przelew.
Czaszy Opublikowano 1 Marca 2015 Opublikowano 1 Marca 2015 https://www.youtube.com/watch?v=6IPlO0KSpjE
Rekomendowane odpowiedzi