regmac Opublikowano 10 Października 2008 Opublikowano 10 Października 2008 Postanowiłem zaprezentować Wam moją Audi 1. 1.8T 163km, quattro 2. 2004 rok, rejestracja 2005 3. 4xel, zmieniarka w schowku, pakiet chrom, pakiet ośwetlenie Plany: 1. Navi plus lub RNS-E 2. Wymiana foteli na wersje skórzaną pozdrawiam regmac
T-żółw Opublikowano 10 Października 2008 Opublikowano 10 Października 2008 ładne auto same plusy widze, motór , napęd jak najbardziej słuszny , kolor , chromy , fele zdjecie środka jeszcze daj
letallec Opublikowano 10 Października 2008 Opublikowano 10 Października 2008 Ładna furka. Gratuluję i życzę zadowolenia z codziennego użytkowania. Mody
Mario Opublikowano 11 Października 2008 Opublikowano 11 Października 2008 No niezłe cacko Jakie masz fotele? bo w wypisz, wymaluj mojej (poza kolorem) kubełki som
regmac Opublikowano 11 Października 2008 Autor Opublikowano 11 Października 2008 Fotele, niestety standard, tapicerka zenith popiel. Moze rzuc okiem na moj temat w kategorii wnetrze i doradź, ktore skorzane beda pasowac dzieki
Rekomendowane odpowiedzi