ykk Opublikowano 29 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 Zaslugujesz na numerek klabu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuju Opublikowano 29 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 chce 69 jak na tablicach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 29 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 Zaslugujesz na numerek klabu Jerzyk a masz 13 wolną :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ykk Opublikowano 29 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 Raczej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 29 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 no to dawaj , Chrom Mdafakira Numba 13 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ykk Opublikowano 2 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniusiek28 Opublikowano 2 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 niezły czarnuch Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuju Opublikowano 2 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 czarny brudas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 2 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 autko ładnie upierdzielone ale alusy sobie zmień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ykk Opublikowano 2 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 Madas na zime szkoda alusow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 2 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 on specjalnie te felgi do Black Stajla szukał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 2 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 Madas na zime szkoda alusow ale takie 16 teczk jak ja mam za kilka złotówek można kupić więc nie żal .... Vario ma do sprzedania jako pozostałość po skradzionym aucie i to za dobrą cenę z oponami po 1 sezonie .... mogę szepnąć mu słówko żeby Cię potraktował szczególnie zważywszy że bidny student niby :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David Opublikowano 2 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 no wkoncu pokazales te zmiany ledy poka jeszcze jak kiere obszyta masz chce porownac do mojej,ja na zimowe stalowki sobie wlozylem kolpaki takie pro i jest ok :> napisz mi jak pozbyles sie listwy chrom z klapy? na allegro sa czarne czy malowales ja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ykk Opublikowano 2 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 Listwa z ASO zeby ja zdjac trzeba zdemontowac zderzak bo inaczej pourywasz. Jutro zrobie fotke kiery Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuju Opublikowano 2 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 ile listwa w aso Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ykk Opublikowano 2 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 Ja dawalem cos kolo 158 zl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuju Opublikowano 2 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 Ja dawalem cos kolo 158 zl no to ładnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ykk Opublikowano 2 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 Ja dawalem cos kolo 158 zl no to ładnie Czego sie nie robi dla klabu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 2 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 Ja dawalem cos kolo 158 zl Nie lepiej było pomalować ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuju Opublikowano 2 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 Ja dawalem cos kolo 158 zl no to ładnie Czego sie nie robi dla klabu w sumie tak ale w przody beda relingi czorne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi