ykk Opublikowano 5 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 5 Czerwca 2010 Kupic caly nieskalany tunel Ty to jestes wujek samo zuoooo
wrclaguna Opublikowano 14 Września 2010 Opublikowano 14 Września 2010 pochwalony Jerzu wiem ze masz ori webasto robilem pare przerobek u siebie i potrzebuje twojego widoku na Fisie tzn. fotki jak sie wyswietla programowanie webasto ( nastawianie godziny itp. )
ykk Opublikowano 14 Września 2010 Autor Opublikowano 14 Września 2010 Moze jutro wkleje jakies nowe foty
wrclaguna Opublikowano 15 Września 2010 Opublikowano 15 Września 2010 Tu masz wtyke do czujnika samopoziomu moze cos pomoze przyciskasz po bokach i powinna wyjsc
Maciek80 Opublikowano 15 Września 2010 Opublikowano 15 Września 2010 Moze jutro wkleje jakies nowe foty No najwyższy czas, czekam(y) na nie od daaaawna.
ykk Opublikowano 15 Września 2010 Autor Opublikowano 15 Września 2010 Tu masz wtyke do czujnika samopoziomu moze cos pomoze przyciskasz po bokach i powinna wyjsc Wyszla, przeczyscilem i dalej to samo.. Musze pobawic sie miernikiem.. wrclaguna obiecane foty: Nie wiem czy o to chodzilo
wrclaguna Opublikowano 16 Września 2010 Opublikowano 16 Września 2010 o to chodzilo dzieki za foty sprawdz kabelek od czujniki , moze gdzies delikatnie przetarty jest
ykk Opublikowano 16 Września 2010 Autor Opublikowano 16 Września 2010 W nocy troche popadalo i na razie jest ok [br]Dopisany: 16 Wrzesień 2010, 17:21_________________________________________________ Pare fotek
rusektdi Opublikowano 20 Września 2010 Opublikowano 20 Września 2010 No stary spoko furka. Niezly pomysl z filmikiem tylko ten zawias w dol H&r - 30 i bedzie gites
ykk Opublikowano 20 Września 2010 Autor Opublikowano 20 Września 2010 I tak juz jest nisko.. Nizej nie bedzie, co najwyzej opony 235, wiec nadkole sie lepiej wypelni
TFSI_fan Opublikowano 20 Września 2010 Opublikowano 20 Września 2010 Po co nizej, po co 235. Dla mnie bomba, nic nie zmieniaj. Pozdro
Maciek80 Opublikowano 21 Września 2010 Opublikowano 21 Września 2010 No nareszcie, ile to się człowiek musiał na te foty naczekać :> Moja ulubiona B6 :> A boczne kierunki sam malowałeś czy kupiłeś dymione? I tak jak kolega wyżej - uważam, że jest super i nic już nie zmieniaj :>
ykk Opublikowano 21 Września 2010 Autor Opublikowano 21 Września 2010 No nareszcie, ile to się człowiek musiał na te foty naczekać :> Moja ulubiona B6 :> A boczne kierunki sam malowałeś czy kupiłeś dymione? I tak jak kolega wyżej - uważam, że jest super i nic już nie zmieniaj :> Dzieki Co do kiernunkow, to kupowalem je w USA. Wygladaja jak ori, tyle ze dymione. Takie same ma Młody i Flyer
Maciek80 Opublikowano 21 Września 2010 Opublikowano 21 Września 2010 Ja w desperacji sam swoje pomalowałem ale pierwsza warstwa średnio wyszła więc jak zacząłem poprawiać kolejnymi to teraz są czarniejsze niż węgiel a w dzień prawie światła nie widać Dobrze, że to tylko boczne :> Ale teraz już wiem że uzdolniony to ja nie jestem, więc tylnych LEDów malował nie będę A Ty swoje motipem malowałeś? Bo mają fajny czarny odcień a jak dotąd to lampy które widziałem po motipie miały odcień lekko brązowy.
Rekomendowane odpowiedzi