cookiemonster Opublikowano 27 Stycznia 2007 Opublikowano 27 Stycznia 2007 Mam takie pytanie.. Rozgladalem sie za skrzyniami bose, do audi, myslac ze jesli uda mi sie taka gdzies wynalezc to nie bedzie problemu z zainstalowaniem takiej w bagazniku... Ale wszelkie skrzynie basowe firmowane Bose do A4, pochodza od avantow.. czy w sedanach nie bylo skrzyn Bose? Mam skrzynie od A6, ktora grala w moim poprzednim samochodzie.. bylem bardzo z niej zadowolony swoja droga.. czy mozna jakos zaadaptowac skrzynie od A6, do A4 ? pozdrawiam
sk baton Opublikowano 29 Stycznia 2007 Opublikowano 29 Stycznia 2007 Mam ten sam problem z podłączeniem skrzyni basowej posiadam bose od A3 i Noki A6 . ale jak to podłączyć??? :|
Bartass_1 Opublikowano 31 Stycznia 2007 Opublikowano 31 Stycznia 2007 Pytanie nr. 1 Macie caly zestaw bose ? czy tylko sego suba?
sk baton Opublikowano 2 Lutego 2007 Opublikowano 2 Lutego 2007 Pytanie nr. 1 Macie caly zestaw bose ? czy tylko sego suba? [ Dodano: 02-02-2007, 21:36 ] posiadam tylko suba i potrzebuję opis przewodów w kostce za pomoc dzięki :exclaim:
Rekomendowane odpowiedzi