jareks Opublikowano 12 Października 2008 Opublikowano 12 Października 2008 Witam -- klubowiczów Proszę o radę mam wyciek z przwody ciśnieniowego wspomagania - /od ompy do przekładni / szukać używanego czy nowego z góry dziękuję za radę
pawelc Opublikowano 15 Października 2008 Opublikowano 15 Października 2008 Jak masz do wydania ok. 500 do 800 zł za nowy( zależności od silnika), to kup nowy .. A, używany kupisz o wiele taniej .. Tylko, proponuje wziąść stary na wzór , ponieważ były różne rodzaje ..
Radziu Police Opublikowano 16 Października 2008 Opublikowano 16 Października 2008 Ewentualnie możesz go wysłać do mnie naprawa kosztuje 80zł. Potrzebuje tylko twój stary wąż!
grzes1150 Opublikowano 23 Października 2008 Opublikowano 23 Października 2008 A ja dorabiałem w firmie zajmującej się hydrauliką i H.. z tego !!! Na dorabianym buczało i szarpało mimo że dławik był przełożony. Teraz dorabiany wąż wisi w garażu na pamiątke a ja założyłem z demontażu i jest gites. Sumując - nie dorabiać bo nic z tego! Szkoda kasy!!!
jareks Opublikowano 23 Października 2008 Autor Opublikowano 23 Października 2008 ile dałeś za dorobienie tego przewodu - bo mi chce gościo dorobić za 50 zł - za używką zjeździłem wszystkie szroty w okolicy - wycieka w tej chwili tylko w czasie jazdy od MAX do MIN w tydzie
grzes1150 Opublikowano 24 Października 2008 Opublikowano 24 Października 2008 jareks za dorobienie przewodu dałem 50 zł. ale tak jak wyżej pisałem nie był to dobry pomysł - wycieki ustały a zaczeło się buczenie przy skręcaniu. Kupiłem używke za 100zł. z przesyłką i po zmianie na orginał jest cicho i sucho.
Rekomendowane odpowiedzi