A4-Tomek Opublikowano 17 Marca 2015 Opublikowano 17 Marca 2015 Aż chce się chodzić do roboty żeby czas szybciej mijał Dokładnie ja mam drugie zmiany to mi dopiero leci
miron78 Opublikowano 17 Marca 2015 Autor Opublikowano 17 Marca 2015 Już czuję smak wódki między zębami to umyj zęby ps. obiecuję - nie będę Wam w BT dopierdalał a własnie - a gdzie mój ulubieniec Gregory - nie jedzie- będę tęsknił Aż chce się chodzić do roboty żeby czas szybciej mijał Dokładnie ja mam drugie zmiany to mi dopiero leci tylko się nie rozpędź i nie idź w piatek
A4-Tomek Opublikowano 17 Marca 2015 Opublikowano 17 Marca 2015 Spoko Mirek na piątek urlop zaklepany A jakby co mam jeszcze 4 na żądanie
tomaszstn Opublikowano 17 Marca 2015 Opublikowano 17 Marca 2015 Mirek, wszystkim dałeś dwójki a dla nas zabrakło?
miron78 Opublikowano 17 Marca 2015 Autor Opublikowano 17 Marca 2015 Mirek, wszystkim dałeś dwójki a dla nas zabrakło? Tomek - jako rodzina macie jeden duży pokój Dając Wam 2 pokoje automatycznie 2 obce pary musiały by być razem - wiem że niby to nie problem bo większości zawsze tak było ale nie ma aż tyle pokoi żeby jednej rodzinie dawać 2 pokoje Jeżeli przyjedziemy i się okaże że ktoś nie dojechał możemy coś pokombinować ale trochę nie fer było by upychanie 2 nieznających się par do jednego pokoju a z drugiej strony innej rodzinie dać 2 pokoje
miron78 Opublikowano 17 Marca 2015 Autor Opublikowano 17 Marca 2015 Napisz mi ewentualnie kto z Was miał by być w jednym pokoju a kto w drugim to jeszcze pogadam z Jarko
tomaszstn Opublikowano 17 Marca 2015 Opublikowano 17 Marca 2015 Za to widzę inny problem, gdzie mam zostawić swojego trupa aby reszta nie widziała Napisz mi ewentualnie kto z Was miał by być w jednym pokoju a kto w drugim to jeszcze pogadam z Jarko Ja z Agą i Antkiem Szwagier z dziewczyną ale braliśmy pod uwagę że możemy spać w jednym więc jak się nie da to no problem
miron78 Opublikowano 17 Marca 2015 Autor Opublikowano 17 Marca 2015 Szwagier ? To Ty mi to teraz piszesz ? Stary ja myślałem że to Twój syn i córka Czemu mi ciołku od razu nie pisałeś że to inna para
tomaszstn Opublikowano 17 Marca 2015 Opublikowano 17 Marca 2015 Mój syn ma na imię Bartek a córka Dominika, druga Natalia, z Antosiem też byśmy nie jechali ale że ma 2 latka i żywi się cyckiem to nie możemy go jeszcze nikomu zostawić
miron78 Opublikowano 17 Marca 2015 Autor Opublikowano 17 Marca 2015 Stary - takie coś co się od razu pisze - ja widziałem tylko listę - byłem pewny że to Twoje dzieci Nie mam takiej pamięci żeby znać na pamięć imiona wszystkich Twoich pociech jutro podziałam w tej kwestii i będą 2 pokoje
tomaszstn Opublikowano 17 Marca 2015 Opublikowano 17 Marca 2015 Druga sprawa to pisałem Jarkowi, nie wiedziałem że Tobie też trzeba ale tak jak już wspomniałem nie ma problemu, jak szwagier będzie mieć zgon to będę miał dwie laski w łóżku
miron78 Opublikowano 17 Marca 2015 Autor Opublikowano 17 Marca 2015 Złą kolejnośc - JA - JArko A tak na poważnie to już załatwione Listą się nie sugeruj bo już jej nie będziemy zmieniać Ale fizycznie macie 2 osobne pokoje. Napisz mi jeszcze tylko czy jedziecie z nami , po nas czy przed - bo jak przed to muszę dać znać komu trzeba jakie klucze mają Wam wydać
tomaszstn Opublikowano 17 Marca 2015 Opublikowano 17 Marca 2015 Raczej przyjdziemy na recepcję około 17-18
InterSharp Opublikowano 17 Marca 2015 Opublikowano 17 Marca 2015 Gdyby nie kompleksy też bym ruszył Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
InterSharp Opublikowano 17 Marca 2015 Opublikowano 17 Marca 2015 1. Nie ma się czym pochwalić 2. Musiałbym się wybrać sam 3. Mieszkam 2km od Czech i daleko od Bukowiny 4. Nikogo nie znam 5. Jaki jest cel zlotu? Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi