Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Trzęsie się cała buda po dodaniu gazu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

No spoko rozumiem dobra powiedz mi co to sa logi to ci powiem jak wyglądają bo z tego co ja tam mam za parametry to sa jakieś mili sekundy to jest opóźnienie cewki popowtrysku

i jeszcze jeden parametr to jest jakis mg/s pokazuje mi cos i wszystkie popowtryski maja na poziomie -200 na zimnym silniku biegu jalowym a 4 cyl ma + 1500

Opublikowano

to i tak ze po wsadzeniu pompek fura bez regulacji mu zapaliła ... miałem identyczna historie w A6 C6 BRF 200kkm.. padlo turbo :) niby nic .. poszlo do regeneracji 2500 ..po 2 dniach widze ze plyn spiernicza :D glowica peknieta na 4C.- regeneracja 1500zl pompki igly byly 500zł .. potem EGR 1300zl .. wymieniony imbus i o 9ty zl biedniejszy :) ale fura smiga igła chociaz juz dwumasa sie odzywa :(

Opublikowano

No spoko rozumiem dobra powiedz mi co to sa logi to ci powiem jak wyglądają bo z tego co ja tam mam za parametry to sa jakieś mili sekundy to jest opóźnienie cewki popowtrysku

i jeszcze jeden parametr to jest jakis mg/s pokazuje mi cos i wszystkie popowtryski maja na poziomie -200 na zimnym silniku biegu jalowym a 4 cyl ma + 1500

Czyli te pierwsze to pewno BIP-y (023), a te drugie to korekcje (013) :kox:

Jak na czwattym masz +1,50 to jest pewnie ten najsłabszy cylinder :whistling:

Pytanie tylko czy to minus 1,5 na czwartym to stoi stabilnie, czy si e zmienia np. w czasie rozgrzewania silnika , a także czy jest różnica w korekcji po przegazowaniu mororówki ?

Opublikowano
  • Autor

zmienia sie ale cały czas jest inny odpozostąłych wszystkie trzymja cały czas podobna wartosc od -200 do - 400 a ten na 4 cały czas jest na +