Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Wyświetlacz - nie wyświetla

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Posiadam Audi A4 B5 rocznik 1996. Mam problem z wyświetlaczem, na którym widać tylko poziome kreski, lecz nie wyświetlają się żadne informacje.

Co może być powodem tej usterki? Można ją naprawić samemu?

Pozdrawiam i liczę na odpowiedź

Opublikowano

Spróbuj nacisnąć rownoczesnie reset i dol lub gora jak nie pomoże to fis do wymiany

Opublikowano

Spróbuj nacisnąć rownoczesnie reset i dol lub gora jak nie pomoże to fis do wymiany

OK, dzięki, jutro spróbuje zrobić tak jak powiedziałeś i napiszę czy pomogło :)

Niestety, nie pomogło :( Czy jedynym wyjściem jest wymiana fis? Czy można coś zdziałać samemu?

Opublikowano

nie wiem czy samemu dasz radę z tym zadziałać ale jak coś to polecam firmę ACEEF zajmójącą się naprawą wyświetlaczy lcd i ja też teraz u nich miałem swój fis w naprawie bo brakowało lini z tym że jeszcze mój blakł pod wpływem ciepła że nic nie było widać ale pan z servisu mi wymienił wyswietlacz na drugi ori lecz używany i dał na to wszystko jeszcze gwarancje

zawsze możesz zrobic fotkę jak to u ciebie wyglada i wysłac im zdjęcie do wyceny naprawy. u nich na stronie również pisze dokładnie na czym polega naprawa wiec jeżeli przeczytasz i stwierdzisz że jesteś w stanie sam to ogarnąć to możesz sobie spróbować

Opublikowano

Ok, dzięki wielkie za odpowiedź!

Pozdrówka :)